Σήμερα στις 20:00 το πρώτο διάγγελμα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Must Read

Σε τηλεοπτικό της διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως εγγυητής του πολιτεύματος, θα τονίσει ότι η αναστολή των δικαιωμάτων είναι προσωρινή και καθαρά για λόγους δημόσιας υγείας.

Σε τηλεοπτικό διάγγελμα αναμένεται να προβεί σήμερα στις 20:00 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την αυριανή εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Δεν θα είναι, όμως, μονάχα ένα μήνυμα επετειακό για τη συμπλήρωση 199 ετών από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, καθώς η πρώτη πολίτης της χώρας αναμένεται να αναφερθεί και στις τρέχουσες εξελίξεις με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως εγγυητής του πολιτεύματος θα τονίσει ότι η αναστολή των δικαιωμάτων και των ελευθεριών οφείλονται καθαρά και μόνο στις έκτακτες συνθήκες κινδύνου που απειλούν την δημόσια υγεία και την κοινωνική συνοχή και, φυσικά, έχει ημερομηνία λήξης.

Όπως θα πει, οι ελευθερίες θα αποκατασταθούν πλήρως, κάτι που εγγυάται και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This