Δευτέρα 21/6/2021

Σήμερα στις 20:00 το πρώτο διάγγελμα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Σε τηλεοπτικό της διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ως εγγυητής του πολιτεύματος, θα τονίσει ότι η αναστολή των δικαιωμάτων είναι προσωρινή και καθαρά για λόγους δημόσιας υγείας.

Σε τηλεοπτικό διάγγελμα αναμένεται να προβεί σήμερα στις 20:00 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με αφορμή την αυριανή εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Δεν θα είναι, όμως, μονάχα ένα μήνυμα επετειακό για τη συμπλήρωση 199 ετών από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, καθώς η πρώτη πολίτης της χώρας αναμένεται να αναφερθεί και στις τρέχουσες εξελίξεις με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως εγγυητής του πολιτεύματος θα τονίσει ότι η αναστολή των δικαιωμάτων και των ελευθεριών οφείλονται καθαρά και μόνο στις έκτακτες συνθήκες κινδύνου που απειλούν την δημόσια υγεία και την κοινωνική συνοχή και, φυσικά, έχει ημερομηνία λήξης.

Όπως θα πει, οι ελευθερίες θα αποκατασταθούν πλήρως, κάτι που εγγυάται και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ