Πέμπτη 24/6/2021

Πυρά Βελόπουλου κατά της κυβέρνησης για το Μεταναστευτικό: «Αυτά μόνο σε καθεστώτα Τσαουσέσκου γίνονταν»

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο Μεταναστευτικό αλλά και τη διαχείριση κονδυλίων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού άσκησε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε: «Είναι δειλοί και οι δειλοί δεν μπορούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Μας έκλεισαν μέσα και κυκλοφορούν παντού λαθρομετανάστες.

Όταν βλέπω κυβερνητικό κλιμάκιο στον Εχίνο, σαν… σαρδέλες σε ένα δωμάτιο, δεν είναι εικόνα σοβαρής κυβέρνησης. Την ίδια ώρα, πιέζουν ξενοδοχείο στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας να δεχτεί 700 λαθρομετανάστες και η τιμή που έδωσαν είναι διπλάσια της κανονικής. Προς τιμήν του ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε».

Δείτε επίσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ «καρφώνει» την κυβέρνηση πως μοιράζει λεφτά στα golden boys των ΔΕΚΟ

Και η πρόβλεψή του: «Όταν βγούμε από την καραντίνα, θα έχουμε άλλους 100.000 λαθρομετανάστες. Υπέγραψε η Ν.Δ. να έρχονται από τη Λιβύη ως εμπόλεμη ζώνη και να τους παίρνουμε εμείς. Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται το θέμα και προσπαθεί να περάσει στην Ελλάδα λαθρομετανάστες κατά κύματα, να “μπολιαστούμε” με το διαφορετικό, όπως έλεγε ο Μητσοτάκης. Εμείς είμαστε απέναντι. Να υπακούσουμε τους νόμους, αλλά να υπακούσουν και οι λαθρομετανάστες».

Τέλος, επισήμανε ότι ενώ «τα κοινωνικά μηνύματα με βάση οδηγία του ΕΣΡ είναι δωρεάν, με 11.000.000 ευρώ “εξαργυρώνουν” την καλή δημοσιότητα που θέλει η Ν.Δ. στα κανάλια. Αυτά μόνο σε καθεστώτα Τσαουσέσκου ή σταλινοφασισμού γίνονταν. Ας τα έδιναν σε αστέγους ή συνταξιούχους».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ