Από την Ευρυτανία όπου περιοδεύει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο μεγάλο φαγοπότι των αγροτικών επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ, διατρανώνοντας: «Θα αξιοποιήσουμε τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις προς όφελος των πραγματικών αγροτών, θα πάρουμε τα λεφτά πίσω από τους κλέφτες».
Ο Πρωθυπουργός, ο οποίος βλέπει το ένα «γαλάζιο» στέλεχος μετά το άλλο να εμπλέκεται σε αυτό το τεράστιο σκάνδαλο, σχολίασε και την αναμενόμενη πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής:
«Πρώτοι ζητήσαμε εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ όχι μόνο για να αποδώσουμε ευθύνες, αλλά και για να γίνουμε καλύτεροι».
https://exchange.glomex.com/video/v-dbddkliuujy9?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Από το πανέμορφο Καρπενήσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης (αφού έβγαλε και πολλές φωτογραφίες και σέλφι στην κεντρική πλατεία) επεσήμανε ακόμα:
«Σε μια Δημοκρατία επιβάλλεται να διαφωνούμε, αλλά δεν μπορούμε να βλέπουμε τον πολιτικό μας αντίπαλο ως εχθρό που θέλουμε να εξολοθρεύσουμε. Σε ένα περιβάλλον αστάθειας δεν χρειαζόμαστε πόλωση, λογικές εξολόθρευσης του αντιπάλου και ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής».
- Πλάνα από την κεντρική πλατεία του Καρπενησίου:
Δείτε επίσης:








