«Πυρά» Βελόπουλου κατά κυβέρνησης για την απαγόρευση στο… delivery του Αγίου Φωτός

Must Read

Βαρύτατες κατηγορίες κατά της κυβέρνησης απευθύνει η Ελληνική Λύση με αφορμή της υπόθεση της μεταφοράς του Αγίου Φωτός στα σπίτια από τους Δήμους, που «πάγωσε» μετά από την τοποθέτηση του υφυπουργού κ. Χαρδαλιά. Συγκεκριμένα το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία ότι έχει σκοπό να εξαφανίσει την Ορθοδοξία.

Ανατρέχοντας στις απαγορεύσεις της τέλεσης λειτουργιών στις Εκκλησίες της χώρας, στην απαγόρευση της μετάδοσης των λειτουργιών μέσω μεγαφώνων, προκειμένου να μην μπορέσουν οι Έλληνες Ορθόδοξοι να ακούσουν το Χριστός Ανέστη, σημειώνεται ότι πλέον απαγορεύεται και η μεταφορά του Αγίου Φωτός από σπίτι σε σπίτι.

Σε αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί αντιπαραβάλλεται η λειτουργία των παράνομων τζαμιών στην Θράκη, που εξακολουθούν να λειτουργούν με τα καλέσματα του Ιμάμη να ακούγονται από μεγάφωνα που παίζουν στη διαπασών. Κάτι το οποίο έχει επανειλημμένα σημειωθεί από πολλούς κατοίκους της ακριτικής περιοχής οι οποίοι ως ορθόδοξοι αισθάνονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Καθώς φαίνεται οι άνθρωποι που κάνουν delivery μπορούν να γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι για διανομή φαγητού, αλλά ο Δήμαρχος δεν μπορεί να φροντίσει για την διανομή του Αγίου Φωτός, σημειώνεται καυστικά στην ίδια ανακοίνωση που καταλήγει καταγγέλλοντας την υποκρισία της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This