Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν τα κάνουν όλα! Συμφώνησαν για ντοκιμαντέρ, σειρές και ταινίες στο Netflix

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το διάσημο ζευγάρι, το οποίο νωρίτερα μέσα στο έτος παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, σύναψε συμφωνία με το Νετφλιξ υπό την οποία θα παράγει ντοκιμαντέρ σειρές και ταινιές για τον κολοσσό του χώρου των Media.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex παράτησαν την καθημερινή τους ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο και εγκαταστάθηκαν πρόσφατα στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες με σκοπό να ζήσουν μία πιο κανονική ζωή ως απλοί πολίτες. Το ζεύγος το οποίο έχει έναν γιό σε μικρή ηλικία φημολογείται πως είναι δυσαρεστημένο από την αντιμετώπιση που είχε από τα Βρετανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία περιεχομένου που πληροφορεί τον κόσμο αλλά του δίνει και ελπίδα» δήλωσε το διάσημο ζευγάρι την Τετάρτη. «Ως νέοι γονείς μας είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε εκπαιδευτικά προγράμματα που είναι για όλη την οικογένεια» πρόσθεσαν.

Τα πρώτα τους πρότζεκτ θα αφορούν μία σειρά ντοκιμαντέρ για την φύση καθώς και μια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη σε διάσημες γυναίκες που αποτελούν έμπνευση για τα μικρά κορίτσια του κόσμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ