Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν τα κάνουν όλα! Συμφώνησαν για ντοκιμαντέρ, σειρές και ταινίες στο Netflix

Must Read

Το διάσημο ζευγάρι, το οποίο νωρίτερα μέσα στο έτος παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, σύναψε συμφωνία με το Νετφλιξ υπό την οποία θα παράγει ντοκιμαντέρ σειρές και ταινιές για τον κολοσσό του χώρου των Media.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex παράτησαν την καθημερινή τους ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο και εγκαταστάθηκαν πρόσφατα στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες με σκοπό να ζήσουν μία πιο κανονική ζωή ως απλοί πολίτες. Το ζεύγος το οποίο έχει έναν γιό σε μικρή ηλικία φημολογείται πως είναι δυσαρεστημένο από την αντιμετώπιση που είχε από τα Βρετανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

«Θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία περιεχομένου που πληροφορεί τον κόσμο αλλά του δίνει και ελπίδα» δήλωσε το διάσημο ζευγάρι την Τετάρτη. «Ως νέοι γονείς μας είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσουμε εκπαιδευτικά προγράμματα που είναι για όλη την οικογένεια» πρόσθεσαν.

Τα πρώτα τους πρότζεκτ θα αφορούν μία σειρά ντοκιμαντέρ για την φύση καθώς και μια σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη σε διάσημες γυναίκες που αποτελούν έμπνευση για τα μικρά κορίτσια του κόσμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This