Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2021

Πέθανε η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Η ηθοποιός Πηνελόπη Σταυροπούλου άφησε την τελευταία της πνοή και βύθισε στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, η ηθοποιός που έλαβε μέρος σε μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές, έχασε τελικά τη ζωή της.

Η Πηνελόπη Σταυροπούλου είχε εμφανιστεί σε γνωστές σειρές όπως «Εργαζόμενη Γυναίκα» και «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά», ενώ είχε λάβει μέρος σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Η εξομολόγησή της για το αλκοόλ

Με δύναμη ψυχής η ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τις επιπτώσεις του εθισμού της στο  αλκοόλ αλλά και την απεξάρτησή της όταν συνειδητοποίησε ότι το ποτό της είχε καταστρέψει τη ζωή: «Αν συνέχιζα να πίνω και άντεχα, είναι σίγουρο ότι θα πάθαινα σχιζοφρένεια! Σε μία φάση στην άρρωστη περίοδό μου, είδα έναν δράκο στον τοίχο του σπιτιού. Και τώρα, αναδρομικά, θα ορκιζόμουν ότι τον είδα! Και τον είδα και ουρά είχε και κόκκινα μάτια είχε και φωτιά από το στόμα έβγαζε και του είπα “δε σε φοβάμαι”» ειχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Συγκινημένος από τον χαμό της, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε γνωστή την τραγική είδηση: «Ακόμα μία μεγάλη απώλεια για την θεατρική μας οικογένεια…Από πληροφορίες συναδέλφων μαθαίνουμε ότι έφυγε από την ζωή χτυπημένη από καρκίνο η αγαπημένη μας συνάδελφος Πένυ Σταυροπούλου που τόσες ωραίες θεατρικές στιγμές μας έχουν συνδέσει.. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Πένυ» έγραψε στον λογαριασμό του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ