Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ψεύδεστε κυρία Μενδώνη για τον Λιγνάδη! Φρικτά όμως»

«Ο Κώστας Γεωργουσόπουλος απομάκρυνε τον καθηγητή Λιγνάδη γιατί υπήρξαν σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του»

Must Read

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης από την πρώτη στιγμή που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου, έχει ταχθεί υπέρ του ελληνικού #metoo και του κινήματος #είμαστεόλοιμαζί.

Ο ίδιος υποστηρίζει με πάθος τα θύματα που έχουν υποστεί ψυχολογική, λεκτική, σωματική και σεξουαλική βία ή σεξουαλική παρενόχληση, καθώς και η σύζυγός του Λένα Δροσάκη έχει πέσει θύμα γνωστού ηθοποιού, τον οποίο έχει καταγγείλει για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο γνωστός ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πριν λίγες ημέρες τοποθετήθηκε για ακόμη μία φορά δημόσια, δείχνοντας τη στήριξή του στα θύματα.

«Η μαζική συμπαράσταση στα θύματα μέσα από τη γνώση των γεγονότων είναι αυτό που θα αποκόψει και τις ισχυρές διασυνδέσεις που έχουν οι θύτες. Μόνο αν μαθευτεί τι έκαναν και ποιοι το έκαναν, οι προστάτες θα διαχωρίσουν τη θέση τους για να μην έχουν και οι ίδιοι το κόστος. Τότε αναγκαστικά θα κινηθεί η Δικαιοσύνη»

Σήμερα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε ακόμα μία ανάρτηση και αυτή τη φορά ήταν κατά της Υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Ο ηθοποιός φαίνεται να την κατηγορεί ότι λέει ψέματα για τη γνωριμία της με τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Την άποψή του τη στηρίζει στο κείμενο του Κώστα Γεωργουσόπουλου στα «Νέα». ο οποίος αναφέρει ότι η Υπουργός Πολιτισμού και ο Δημήτρης Λιγνάδης γνωρίζονται εδώ και χρόνια και συγκεκριμένα από το 2012-2013, όταν εκείνη ήταν Γενική Γραμματέας Πολιτισμού. Ο Γεωργουσόπουλος μάλιστα δεν είχε ανανεώσει τη σύμβαση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς είχαν υποπέσει στην αντίληψή του διάφορα περιστατικά.

«Ψεύδεστε κυρία Μενδώνη. Φρικτά όμως. Ψεύδεστε μες τα μούτρα μας και είναι ωραίο τώρα αυτό; Ισχυρίζεστε πως γνωρίσατε τον Λιγνάδη τρεις μέρες πριν σας πει ο Μητσοτάκης να τον βάλετε διευθυντή του Εθνικού. Όμως ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, με κείμενο στα ΝΕΑ γράφει πως την περίοδο 2012-13 που ήταν πρόεδρος του Δ.Σ, του Εθνικού και διευθυντής της δραματικής σχολής απομάκρυνε τον καθηγητή Λιγνάδη γιατί υπήρξαν σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του», έγραψε στο πρώτο του post.

Και συνέχισε με το τι ανέφερε ο κ. Γεωργουσόπουλος στο κείμενό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This