Κακούρης και Ορκόπουλος πρωταγωνιστούν στην ταινία της Ντενίση

Το Διαφάνι της Μιμής

Must Read

Η Μιμή Ντενίση θέλει το πιο λαμπρό καστ ηθοποιών για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία θα ξεκινήσει γυρίσματα την 1η Ιουνίου του 2021 -σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη– και θα τo έχει!

Πριν από λίγες ημέρες η δημοφιλής ηθοποιός έκλεισε για τo «Σμύρνη μου αγαπημένη» (ταινία η οποία στηρίζεται στο ομώνυμo θεατρικό έργο που ήταν sold out για τρία ολόκληρα χρόνια στο Θέατρο Κέντρο Ελληνικός Κόσμος) τον σπουδαίο ηθοποιό Παύλο Ορκόπουλο.

Ο σοφός Ταξίαρχος Νέστορας Φαναριώτης θα «ταξιδέψει» από το Διαφάνι του 1965 και τις «Άγριες Μέλισσες» στη Σμύρνη του 1922 και θα γνωρίσει την αρχόντισσα Φιλιώ Μπαλτατζή. Ως γνωστόν, και ο Λεωνίδας Κακούρης θα συμμετέχει επίσης σε αυτή τη μεγάλη παραγωγή.

Ετσι οι δύο ισχυρές προσωπικότητες του Διαφανίου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους κατακτώντας και τον κινηματογράφο μέσα από αυτό το συγκινητικό αριστούργημα.
Μάλιστα ο Λεωνίδας Κακούρης -ο φοβερός Δούκας Σεβαστός- θα υποδυθεί τον άντρα της Φιλιώς (Μιμή Ντενίση).

Στη φιλόδοξη παραγωγή θα πάρουν μέρος οι ηθοποιοί Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Βογιατζής, Μπουράκ Χακί, Γρηγόρης Βαλτινός, Κατερίνα Γερονικολού, Κρατερός Κατσούλης, Δημήτρης Μακαλιάς. Οσον αφορά τους ξένους πρωταγωνιστές, θα δούμε τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ, τον Ιαν Μακ Κέλεν, τον Ρούπερτ Γκρέιβς.

Το θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση για τη Σμύρνη και την ιστορία της γράφτηκε έπειτα από έρευνα πολλών ετών και καλύπτει την πιο σημαντική ιστορικά περίοδο από το 1917 ως τη Μικρασιατική Καταστροφή το 1922, τον ξεριζωμό, την προσφυγιά και την ανταλλαγή των πληθυσμών το 1923. Μάλιστα για τις ανάγκες της ταινίας θα κατασκευαστεί ένα ολόκληρο λιμάνι, το οποίο θα καταστραφεί στο φινάλε θυμίζοντας την πυρπόληση της Σμύρνης από τους Νεότουρκους και τον Κεμάλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΕΤΕΠΕ: Κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη παρακρατούσε τα tips από τους εργαζομένους!

Παρέμβαση σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας- Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) μετά από καταγγελίες...

More Articles Like This