Ο Αιμίλιος Χειλάκης επιστρέφει στην τηλεόραση με ρόλο-έκπληξη στις «Άγριες μέλισσες»

Νέος... κακός στο Διαφάνι!

Must Read

Από τη θρυλική σειρά του Mega «Το νησί» ως Μανώλης Βανδουλάκης, στο σίριαλ-φαινόμενο «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1! Δέκα χρόνια έχουμε να δούμε τον γοητευτικό ηθοποιό Αιμίλιο Χειλάκη στη μικρή οθόνη και μας έχουν λείψει τόσο η παρουσία του όσο και το υποκριτικό του ταλέντο!

Αλλά να που ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη τον έπεισαν να επιστρέψει στο μαγικό κουτί με ρόλο- έκπληξη. Ενός πολύ κακού ανθρώπου, όπως έκαναν και με τον Βασίλη Μπισμπίκη και έπεσαν διάνα με τον ρόλο του ως Μάνου Βόσκαρη.

Η αγαπημένη σειρά πλησιάζει στο μεγάλο της φινάλε για φέτος, οι συγκλονιστικές εξελίξεις προχωρούν ραγδαία, αλλά νέα πρόσωπα έρχονται να ταράξουν τις ισορροπίες την τρίτη τηλεοπτική σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Αιμίλιος Χειλάκης θα έχει καθοριστικό ρόλο και θα κάνει τη ζωή στο Διαφάνι αφόρητη, με τον τρίτο κύκλο να διαδραματίζεται την περίοδο της δικτατορίας.

Στη Λάρισα

Ολα αρχίζουν όταν ο Δούκας και η Μυρσίνη, ύστερα από όλα όσα έχουν γίνει στο Διαφάνι, μόνοι τους πια, χωρίς τα παιδιά τους, που τους έχουν γυρίσει την πλάτη, αποφασίζουν να αποχαιρετήσουν το μικρό χωριό και να μετακομίσουν στη Λάρισα. Εκεί ο Δούκας σχεδιάζει την επόμενη επιχειρηματική του κίνηση, ενώ παραχωρεί το αρχοντικό του σε ανθρώπους της εξουσίας που τον βοήθησαν να γλιτώσει από τη φυλακή.

Ενας νέος άνθρωπος του καθεστώτος είναι και ο Ακύλας Μεγαρίτης (ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων, που όλο ακούμε αλλά δεν βλέπουμε) και τον οποίο θα υποδυθεί ο Χειλάκης!

Οπως ξέρουμε ως τώρα, την αρχηγία των Αβάντων έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει στη σύλληψή του και να οδηγηθεί στη φυλακή! Τώρα όμως εκείνος αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο Διαφάνι, έτοιμος να προκαλέσει μεγάλο κακό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται ο νέος ΕΝΦΙΑ: Ποιοι θα δουν ελαφρύνσεις στα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων

Η πλατφόρμα για τις φοροδηλώσεις θα ανοίξει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, ενώ τα εκκαθαριστικά για τον φόρο ακινήτων θα αναρτώνται την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου

More Articles Like This