Μπέζος και Χειλάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους στον «Οθέλλο»

Θέατρο θέλω για τον «Οθέλλο»

Must Read

Τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις ενώνουν το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Μπέζος και ο Αιμίλιος Χειλάκης συμπράττοντας στον «Οθέλλο», το αξεπέραστο ερωτικό δράμα του Σαίξπηρ, που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων και έπειτα θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ίδιος ο Χειλάκης, σε συνεργασία με τον Μανώλη Δούνια, ενώ θα ερμηνεύσει και τον ρόλο του Ιάγου στην παράσταση.

Τον Οθέλλο θα υποδυθεί ο Γιάννης Μπέζος, κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό από την τηλεοπτική του δουλειά «Παρουσιάστε». Μαζί με τους δύο άντρες θα ανέβουν στο σανίδι και δύο γυναίκες, η Μυρτώ Αλικάκη, η οποία «έκλεισε» για τον χαρακτήρα της Αιμιλίας μετά την αποχώρηση της Ελισάβετ Μουτάφη από το θεατρικό πρότζεκτ, και η πανέμορφη ενζενί Μάιρα Γραβάνη, που αποφοίτησε το 2018 από τη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης και θα ενσαρκώσει φυσικά τη Δυσδαιμόνα.

Τον βασικό θίασο συμπληρώνουν οι Κώστας Κορωναίος και Αλέξανδρος Βάρθης. Συμπρωταγωνιστούν οι: Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Κρις Ραντάνοφ, Μανώλης Δούνιας, Ελευθερία Κοντογιώργη, Νίκος Τσιμάρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This