Επιτέλους άκουσαν το χειροκρότημα οι πρώτες θεατρικές πρεμιέρες

Οι θεατρικές πρεμιέρες είναι γεγονός!

Must Read

Eπρεπε να περάσουν μήνες «σιωπής», χωρίς χειροκρότημα και ζωή πάνω στη σκηνή, εξαιτίας των κυβερνητικών μέτρων που βύθισαν στην απόγνωση σκηνοθέτες, ηθοποιούς, τεχνικούς και υπαλλήλους θεάτρων, για να ξανανοίξουν οι χώροι που παράγουν πολιτισμό!

Σιγά σιγά, άπαντες προσπαθούν και πάλι να «ανασάνουν», με τις θεατρικές πρεμιέρες να είναι γεγονός! Πλήθος κόσμου λοιπόν, και με τη χωρητικότητα που επιβάλλουν τα μέτρα για την πανδημία, βρέθηκε στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά για να απολαύσει την εξαιρετική Μπέτυ Λιβανού, τον Τάσο Νούσια και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της παράστασης «Ιστορία χωρίς όνομα», με το βραβευμένο με τρία Βραβεία Κοινού βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου να μετατρέπεται σε μια εξαιρετική παράσταση μέσα από τη θεατρική διασκευή της Ανθής Φουντά και του Κώστα Γάκη!

Σοφία Παυλίδου και Γιάννης Βασιλώττος
Αγοραστή Αρβανίτη και Θανάσης Τσαλταμπάσης

Στο Βεάκειο και σε ταράτσα

Στον λόφο της Καστέλας, ανάμεσα στο κοινό βρέθηκαν και αρκετοί συνάδελφοι των πρωταγωνιστών για να ευχηθούν «καλή πρεμιέρα».

Η Μαρία Κορινθίου με την Μπέτυ Λιβανού

Ανάμεσα στο κοινό, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός διέκρινε τους Φωτεινή Αθερίδη, Τάσο Χαλκιά, Αγοραστή Αρβανίτη μαζί με τον Θανάση Τσαλταμπάση, Γιάννη Αϊβάζη, Μαρία Κορινθίου, Σοφία Παυλίδου και Γιάννη Βασιλώττο, τον τεντιμπόη του Διαφανίου στις «Αγριες μέλισσες»!

Μπακλέση και Μπιμπής στην παράσταση «Οι κάτω από τα αστέρια»

Και στην ταράτσα, όμως, του θεάτρου «Λαμπέτη» βρέθηκαν αρκετοί θεατρόφιλοι για να δουν να ανθεί κάτω από τα αστέρια ο έρωτας της Λίλας Μπακλέση (που έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Ταμάμ») και του Κωνσταντίνου Μπιμπή, στην παράσταση του Τηλέμαχου Τσαρδάκα «Οι κάτω από τα αστέρια»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This