Η Ντενίση «νονά» της Χίου για τα γυρίσματα της ταινίας της «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Θερμή υποδοχή στη Μιμή Ντενίση, που βρέθηκε στο νησί για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Must Read

Στο νησί της μαστίχας βρέθηκε η Μιμή Ντενίση για τα γυρίσματα της φιλόδοξης κινηματογραφικής ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» και οι κάτοικοι της Χίου τής επιφύλαξαν την πιο θερμή υποδοχή.

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στο μαγευτικό Μπούρτζι, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι είναι τιμή και χαρά τους που έχουν κοντά τους τη Μιμή Ντενίση, η οποία τολμά να πάει αυτή την ταινία πολύ μακριά και να αναδείξει την Ελλάδα μας.

Από την πλευρά της, η Ντενίση μίλησε με πολλή αγάπη για τη Χίο και για την πρόθεσή της να την προβάλει όπου κι όπως μπορεί.

«Καλή ευκαιρία»

«Η Χίος δεν έχει την αναγνώριση που της αξίζει. Πρέπει να γίνω όχι πρέσβειρα, αλλά νονά της Χίου. Εχετε ένα νησί με ιστορία. Θεωρώ είναι μια καλή ευκαιρία να προβληθούν η Χίος και η Λέσβος, καθώς είναι απαράδεκτο να μην είναι στους top προορισμούς τουριστικά, αφού συνδυάζουν ομορφιές από τον Μεσαίωνα μέχρι τώρα. Η ταινία μιλάει με πάθος για την Ελλάδα, αλλά όχι με εμπάθεια για την Τουρκία».

Για την ταινία η δημοφιλής ηθοποιός είπε ότι είναι μια μεγάλη, διεθνής παραγωγή με διεθνούς φήμης και βραβευμένους ηθοποιούς, όπως η Vanessa Redgrave, η Susan Hampshire, ο Rupert Graves και ο Τούρκος ηθοποιός Burak Hakki.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο Προσφυγικό, αφού μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή η Χίος υποδέχθηκε πολλούς πρόσφυγες, όπως άλλωστε κάνει και σήμερα, και κατηγόρησε τις χώρες της Ευρώπης για την πολιτική τους τότε και τώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This