Θεσσαλονίκη: «Ουρές» οι κομπάρσοι για χάρη του Αντόνιο Μπαντέρας!

Στις 28 του μήνα ξεκινούν στην συμπρωτεύουσα τα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής υπερπαραγωγής, με τίτλο «Barracuda»

Must Read

Η Θεσσαλονίκη προβάρει τα… χολιγουντιανά της για χάρη της νέας ταινίας του Λατίνου σούπερ σταρ Αντόνιο Μπαντέρας, με τίτλο «Baraccuda», η οποία θα γυριστεί στα μέρη της!   

Ειδικότερα, «πυρετός» Χόλιγουντ έχει χτυπήσει τις τελευταίες ημέρες την συμπρωτεύουσα, καθώς στις 28 του μήνα αρχίζουν τα γυρίσματα της υπερπαραγωγής «Baraccuda», με βασικό πρωταγωνιστή τον διάσημο αστέρα και αειθαλή γόη, με την κατασκευή των σκηνικών να έχει ήδη ξεκινήσει, στο πλαίσιο της οποίας γνώριμες γωνιές της Θεσσαλονίκης θα μετατραπούν σε οικοδομικά… τετράγωνα που θα θυμίζουν Μαϊάμι.

Την ώρα, ωστόσο, που το team των τεχνικών της ταινίας, αποτελούμενο από Έλληνες, Αμερικανούς, Βούλγαρους και Αυστραλούς, ετοιμάζεται για τα γυρίσματα, μεγάλη «μάχη» αναμένεται να δοθεί στο πεδίο της επιλογής των βοηθητικών ηθοποιών (κομπάρσων) που θα συμμετάσχουν στην ταινία.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το e-mail της παραγωγής, που καλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για όσους θέλουν να λάβουν μέρος στην ταινία ήδη κυκλοφορεί. «Σε 12 ημέρες ξεκινάμε γυρίσματα! Ήδη κυκλοφορεί το [email protected], όπου μπορούν, όσοι ενδιαφέρονται, να μας αποστέλλουν ένα μικρό βιογραφικό με την φωτογραφία τους. Θα χρειαστούμε περί τους 1.000 ενδιαφερόμενους, έτσι όπως φαίνεται όμως θα γεμίσουμε… γήπεδο με τα άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν!», εξήγησε ο Δημήτρης Καμπάς, διευθυντής παραγωγής της ταινίας «Baraccuda».

Εμπειρία ζωής

«Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα γυρίσματα είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής, είναι όμως και μια απαιτητική διαδικασία. Κάθε συμμετοχή αφορά 12 ώρες γυρισμάτων και όλη η διαδικασία είναι μεν αυστηρή, αφού οι Αμερικανοί ακολουθούν ως… Ευαγγέλιο τη ροή της ταινίας, τα λεγόμενα storyboards, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει, όσο καλή και αν είναι η προετοιμασία», εξηγεί ο κ. Καμπάς, που τονίζει πως θα χρειαστούν πολλοί «τύποι» βοηθητικών ηθοποιών.

«Δεν μου αρέσει ο όρος “κομπάρσος”, αφού αυτά τα άτομα είναι πολύτιμα. Καθώς μάλιστα παίζει πάνω απ’ όλα ρόλο η συμπεριφορά ενός ατόμου, εφόσον η συνεργασία πάει καλά, τέτοιοι ηθοποιοί συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται και σε επόμενες παραγωγές», σημείωσε ο κ. Καμπάς, που ανέφερε μάλιστα και τους τύπους ανθρώπων που η παραγωγή δυσκολεύεται περισσότερο να βρει. «Όλοι οι σωματότυποι, όλες οι ηλικίες, όλες οι καταγωγές μας χρειάζονται. Μέχρι σήμερα τα πάμε καλά, ενώ δυσκολότερο για την ώρα ζήτημα που προκύπτει είναι οι… ασιατικής καταγωγής βοηθητικοί ηθοποιοί! Πιστεύουμε όμως πως κι εκεί θα καλυφθούμε τελικά», σημείωσε ο κ. Καμπάς.

Κάθε ημέρα γυρίσματος αμείβεται με 35 ευρώ και την ανάλογη ασφαλιστική κάλυψη, ενώ η παραγωγή αναλαμβάνει και τις άλλες ανάγκες σε τροφή, κ.ά., για τους επιλεχθέντες. Δώδεκα ημέρες για την πρώτη σκηνή που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη «και είμαστε ήδη ενθουσιασμένοι», καταλήγει ο Δημήτρης Καμπάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This