Θα γίνει «Το σώσε» στο Παλλάς

Must Read

Θα γίνει «Το σώσε» στο Παλλάς. Η περίφημη κωμωδία του Μάικλ Φρέιν έρχεται απόψε στο θέατρο της οδού Βουκουρεστίου, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ο οποίος συμπρωταγωνιστεί κιόλας με έναν all star θίασο.

Οι Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Χρυσοστόμου, Λένα Παπαληγούρα, Γιώργος Ψυχογιός, Δάφνη Δαυίδ και Γιώργος Ζυγούρης συναντιούνται επί σκηνής σε ένα έργο που, όπως επισήμανε ο Μαρκουλάκης στη συνέντευξη Τύπου, έχει χαρακτηριστεί «ύμνος στο λάθος»! Μιλώντας για το έργο και ο παραγωγός Πάνος Κατσαρίδης, τόνισε: «Είναι ένα πολύ ευτυχισμένο πάντρεμα σε αυτή την κωμωδία η συνύπαρξη όλων των συντελεστών».

Ο θίασος της παράστασης «Το σώσε»

Αναφερόμενος δε στη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη μετά την επιτυχία που σημείωσε το «Τρίτο στεφάνι» είπε: «Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις». Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι «η ιδέα του έργου ανήκει στη Σμαράγδα Καρύδη και η επιστροφή της στο Παλλάς, μετά τις “Μάγισσες της Σμύρνης’’, είναι με πολλή όρεξη και κέφι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This