Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο μας ξεναγεί στον «Κόκκινο Πλανήτη»! (video)

Must Read

Με μία πολλά υποσχόμενη προβολή υποδέχεται τη φετινή χειμερινή περίοδο το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο.

Πρόκειται για μια νέα παραγωγή του Ιδρύματος Ευγενίδου με τίτλο «Ο Κόκκινος Πλανήτης», η οποία υπόσχεται να μας ταξιδέψει ως τον γειτονικό μας πλανήτη Άρη και να δούμε τις προσπάθειες εξερεύνησής του όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί ποτέ!

Η υποβλητική φωνή του Γιάννη Στάνκογλου μας καθοδηγεί στον δρόμο προς τον Κόκκινο Πλανήτη, που κάποτε διέθετε πυκνή ατμόσφαιρα και νερό το οποίο σχημάτιζε λίμνες και θάλασσες, ενώ τρεις σπουδαίοι Έλληνες Επιστήμονες που έχουν ασχοληθεί με το θέμα, θα μοιραστούν μαζί μας, μέσω της ταινίας, τις γνώσεις και εμπειρίες τους.

Η παράσταση θα ενταχθεί στο τρέχον πρόγραμμα του Πλανηταρίου και θα προβάλλεται καθ’ όλη τη χειμερινή περίοδο, ενώ η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν δυο παραστάσεις (ώρες έναρξης 18:30 και 20:00), με ελεύθερη είσοδο, κατόπιν απόκτησης των απαραίτητων δελτίων εισόδου.

Σημειώστε ότι η διανομή των δελτίων εισόδου θα πραγματοποιηθεί ανήμερα την Τρίτη 22, από τις 18:00, στο ταμείο του Πλανηταρίου (θα διατεθούν 240 δελτία εισόδου για κάθε προβολή και κάθε άτομο θα μπορεί να προμηθευτεί έως δύο δελτία εισόδου).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This