Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο μας ξεναγεί στον «Κόκκινο Πλανήτη»! (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Με μία πολλά υποσχόμενη προβολή υποδέχεται τη φετινή χειμερινή περίοδο το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο.

Πρόκειται για μια νέα παραγωγή του Ιδρύματος Ευγενίδου με τίτλο «Ο Κόκκινος Πλανήτης», η οποία υπόσχεται να μας ταξιδέψει ως τον γειτονικό μας πλανήτη Άρη και να δούμε τις προσπάθειες εξερεύνησής του όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί ποτέ!

Η υποβλητική φωνή του Γιάννη Στάνκογλου μας καθοδηγεί στον δρόμο προς τον Κόκκινο Πλανήτη, που κάποτε διέθετε πυκνή ατμόσφαιρα και νερό το οποίο σχημάτιζε λίμνες και θάλασσες, ενώ τρεις σπουδαίοι Έλληνες Επιστήμονες που έχουν ασχοληθεί με το θέμα, θα μοιραστούν μαζί μας, μέσω της ταινίας, τις γνώσεις και εμπειρίες τους.

Η παράσταση θα ενταχθεί στο τρέχον πρόγραμμα του Πλανηταρίου και θα προβάλλεται καθ’ όλη τη χειμερινή περίοδο, ενώ η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθούν δυο παραστάσεις (ώρες έναρξης 18:30 και 20:00), με ελεύθερη είσοδο, κατόπιν απόκτησης των απαραίτητων δελτίων εισόδου.

Σημειώστε ότι η διανομή των δελτίων εισόδου θα πραγματοποιηθεί ανήμερα την Τρίτη 22, από τις 18:00, στο ταμείο του Πλανηταρίου (θα διατεθούν 240 δελτία εισόδου για κάθε προβολή και κάθε άτομο θα μπορεί να προμηθευτεί έως δύο δελτία εισόδου).

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ