Νικήθηκε από κορωνοϊό ο Allan Merill που άφησε ιστορία με το «I Love Rock ‘n’ Roll» (video)

Must Read

Την τελευταία του πνοή άφησε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης ο διάσημος μουσικός Alan Merrill, νικημένος από τον COVID-19.

Τον θάνατο του 69χρονου ροκ καλλιτέχνη που έγραψε ιστορία στον χώρο της μουσικής με το πασίγνωστο «I Love Rock ‘n’ Roll», γνωστοποίησε μέσω Facebook, η κόρη του Laura Merill.

«Έχω προσπαθήσει να κοιμηθώ, αλλά δεν μπορώ. Ξύπνησα κανονικά χθες με τον κόσμο στα πόδια μου και τώρα σήμερα έχω μείνει εντελώς κενή. Πάντα ήμουν πολύ ανοιχτή εδώ στα social media επειδή πιστεύω ότι το να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου, καλές και άσχημες, μπορεί να είναι θεραπευτικό, όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για άλλους. Ο κορωνοϊός πήρε τον πατέρα μου σήμερα το πρωί. Μου έδωσαν 2 λεπτά για να τον αποχαιρετήσω πριν βγούμε έξω. Φαινόταν ειρηνικός καθώς έφευγα είχα την ελπίδα ότι δεν θα βρεθεί στην στήλη των ειδήσεων του CNN/Fox», έγραψε η κόρη του.

O Alan Merrill, γεννήθηκε το 1951 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και υπήρξε ο ο πρώτος μουσικός της Δύσης που γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως ποπ σταρ στην Ιαπωνία. Μαζί με τον Jake Hooker, έγραψε το «I Love Rock ‘n’ Roll», το οποίο ηχογράφησε μαζί με τους Arrows το 1975, το οποίο έφτασε στην κορυφή των αμερικανικών charts με τη φωνή της Joan Jett και τους Blackhearts.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This