Η Κάτια Δανδουλάκη στέλνει το μήνυμά της για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» (video)

Must Read

H καταξιωμένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, συμμετέχει κι εκείνη, μαζί με ένα σύνολο αγαπημένων ηθοποιών στην εκστρατεία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με σύνθημα «Μένουμε σπίτι».

Η Κάτια Δανδουλάκη περιγράφει πώς περνάει τον χρόνο της όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεται στο σπίτι, ενώ τονίζει ότι πρέπει να δούμε την θετική πλευρά των πραγμάτων και να απολαύσουμε στιγμές που πριν αναζητούσαμε. «Θα τα καταφέρουμε! Σπίτι μας τώρα με πολύ προσοχή, για να χαρούμε πολλά μετά».

Στη θεματική ιστοσελίδα της ΕΡΤ οι επισκέπτες μπορούν να δουν όλους τους καλλιτέχνες, καθηγητές και συγγραφείς που έλαβαν μέρος στην εκστρατεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This