ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΗ λατρεία του Ρόμπερτ Ρέντφορντ στην Ελλάδα και η σπηλιά στα Μάταλα

Η λατρεία του Ρόμπερτ Ρέντφορντ στην Ελλάδα και η σπηλιά στα Μάταλα

«Πραγματικά έχω γυρίσει ολόκληρο τον πλανήτη και δεν έχω δει φιλοξενία σαν την κρητική»

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε από τη ζωή ο σταρ του Χόλυγουντ Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Ο οποίος λάτρευε την Ελλάδα και ειδικά την Κρήτη, όπου και έμεινε για πέντε μήνες με την οικογένειά του, όπως αποκάλυψε στο Greek Reporter.

Εκεί είπε ότι έζησε για πέντε μήνες στο νησί, έξω από το Ηράκλειο. «Πήγα την οικογένειά μου εκεί στα μέσα του ’60, επειδή την αγαπούσα, είχα διαβάσει γι’ αυτή και ήθελα πολύ να πάω».

Η περιπέτεια ξεκίνησε το 1967, όταν ταξίδεψε με την οικογένειά του στην Ευρώπη: «Ζήσαμε για έξι μήνες στην Ισπανία, σε μια μικρή πόλη στον Νότο ονόματι Μίχας, και μετά πήγαμε στην Ελλάδα. Πρώτα στο Ηράκλειο και μετά στην ενδοχώρα της Κρήτης».

Μάλιστα προσπάθησε να πείσει την οικογένειά του να ζήσουν σε μια σπηλιά στα Μάταλα, ενώ εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ότι «λάτρευε την Ελλάδα και τους Έλληνες».

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Γιώργο Σατσίδη για το MTV Greece, ο Ρέντφορντ θυμήθηκε έναν ολόκληρο μήνα «φανταστικών διακοπών» στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Την γύρισα όλη την Κρήτη, έμεινα στην Ελούντα και από εκεί εξερευνήσαμε όλες τις ομορφιές του νησιού. Πραγματικά έχω γυρίσει ολόκληρο τον πλανήτη και δεν έχω δει φιλοξενία σαν την κρητική».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης