Αποκαλύψεις: Σχέσεις των χούλιγκαν με «αξιωματούχους» του Ολυμπιακού – Τρεις ζήτησαν να μπουν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων

Κάποιοι είχαν διαπιστεύσεις και φέρεται να εργάζονταν στην ΠΑΕ

Must Read

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» από την ογκωδέστατη δικογραφία για τα περιστατικά οπαδικής βίας και τη δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, από τη δικογραφία προκύπτουν ενδείξεις ότι οι οργανωμένοι χούλιγκαν που έχουν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, είχαν σχέσεις με «αξιωματούχους» της ομάδας Ολυμπιακού. Ανάμεσα στα αδικήματα που έχουν τελεστεί με οπαδικά κίνητρα και αναφέρονται στη δικογραφία είναι μεταξύ άλλων, ανθρωποκτονίες, εμπρησμοί, ξυλοδαρμοί, κλοπές, ληστείες εκβιασμοί κλπ.

Μάλιστα, στη δικογραφία αναφέρεται ότι μέλη της οργάνωσης είχαν οικονομικά οφέλη από τη δράση τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τρεις από τους κατηγορούμενους έχουν ζητήσει να μπουν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων, προκειμένου να δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Από τις μέχρι τώρα καταθέσεις προκύπτει ότι «κεφάλια» της εγκληματικής οργάνωσης πιθανόν είναι στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Αθλητικού Σωματείου «Ολυμπιακός Σύλλογος Φιλάθλων Πειραιώς».

Στη δικογραφία αναφέρονται ονόματα που έχουν διαπιστεύσεις από τον Ολυμπιακό και τη Super League και οι οποίοι φέρονται να είναι ηγετικά στελέχη στην εγκληματική οργάνωση. Οι ίδιοι φέρεται ότι έδιναν εντολή στα υπόλοιπα μέλη να προκαλούν επεισόδια σε αγώνες.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά στον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ, στις 23 Απριλίου του περασμένου έτους, μέσα στο γήπεδο «Καραϊσκάκης». Εκεί ένας εκ των κατηγορουμένων φέρεται να έδωσε εντολή για να γίνει ντου στον αγώνα και να επιτεθούν κατά των αστυνομικών. Αντίστοιχα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κορυφαίο στέλεχος του Ολυμπιακού, φρόντισε να ανοίξει η πόρτα στην κερκίδα για να εισβάλλουν οι χούλιγκαν στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Βόλο, τον Δεκέμβριο του 23.

Μεταξύ άλλων, στη δικογραφία αναφέρεται ότι κάποια από τα ηγετικά στελέχη φέρεται να διατηρούν και εργασιακή σχέση «ακόμη και χωρίς να παρέχουν πραγματική εργασία» σε διάφορους οργανισμούς του όπως ο Δήμος Πειραιά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η μπουτίκ της ομάδας.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Εννοείτε ότι είχαν τόσα χρόνια κάλυψη οι συλληφθέντες!Μακάρι να ξεβρωμισει το ποδόσφαιρο.Να γίνει κάθαρση σε όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου και σε όλες τις ομάδες.Ειναι μια καλή αρχή,μακάρι να τη φέρει σε πέρας η κυβέρνηση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This