Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Ο Αλέξης Κούγιας σε νέα μονοπάτια, κάνει το ύψος επιχείρηση

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας τολμά και επιχειρηματικά ακόμη και σε μια περίοδο που κυριαρχεί η οικονομική αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας!

Από το πεδίο των δικαστηρίων και των μεγάλων δικών, αλλά και τον χώρο του ποδοσφαίρου στον οποίο δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια, ο διακεκριμένος δικηγόρος αποφάσισε να ξεδιπλώσει και το επιχειρηματικό του δαιμόνιο ρίχνοντας στην αγορά ένα επαναστατικό προϊόν για την αύξηση του ύψους!

Μάλιστα, σε σχετική πρόσκληση που ήρθε στα χέρια μας σε μια καλαίσθητη συσκευασία, η εισαγωγική εταιρία Susanna Hidden Incvease και ο Αλέξης Κούγιας προσωπικά θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στο Κολωνάκι, τη νέα μέθοδο που φέρνει την επανάσταση στην αύξηση του ύψους, δίνοντας λύση σε όσους συνανθρώπους μας θέλουν να βλέπουν τον κόσμο από ψηλά! Μάλιστα, στην πρόσκληση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι θα ακολουθήσει και επίδειξη με μοντέλα που θα φορούν την ειδική σόλα σιλικόνης που βοηθά στην αύξηση του ύψους!

Η καλαίσθητη συσκευασία που λάβαμε εμπεριέχει, εκτός από την προαναφερθείσα πρόσκληση, και την επαναστατική σόλα που υπόσχεται να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Η επιχειρηματική κίνηση του Αλέξη Κούγια, εκτός των άλλων, είναι και μια «απάντηση» σε όσους κακοήθεις έχουν αναφερθεί στο παρελθόν για το ύψος του, δείχνοντας πως όχι μόνο δεν δίνει σημασία στα κακόβουλα σχόλια γι’ αυτό, αλλά επενδύει επιχειρηματικά σε ένα επαναστατικό προϊόν!

Πηγή: εφημερίδα «espresso»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ