Ντιέγκο Μαραντόνα: Η αιώνια ποδοσφαιρική διάνοια (video)

Ο θεός της μπάλας παίρνει τη θέση του στους ουρανούς

Must Read

Ο κορυφαίος Αργεντινός ποδοσφαιριστής και για αρκετά μεγάλο μέρος των ποδοσφαιρόφιλων, κορυφαίος του πλανήτη, έχασε τη μάχη που δεν κερδίζει κανείς, αυτή με το θάνατο. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, σε ηλικία 60 ετών, άφησε αυτόν τον κόσμο και πλέον στο γήπεδο του ουρανού θα συνεχίσει τα «θεϊκά» του κατορθώματα.

Όπως μετέδωσε η εφημερίδα Clarin, το πρωί της Τετάρτης ο «Ντιεγκίτο» ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο στήθος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στη συνοικία του Σαν Αντρέμ, στην πόλη της Τίγκρε.

Ασθενοφόρα έσπευσαν αμέσως στην οικεία του, αλλά, παρά το γεγονός ότι του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των νοσηλευτών.

Τα λόγια είναι περιττά, όλοι ξέρουν ποιος ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα, με την καλή και την κακή του πλευρά. Αυτό που μένει όμως είναι τα όσα έκανε μέσα στο γήπεδο. Και αυτά θα μείνουν αξέχαστα και αξεπέραστα.

https://youtu.be/_GGL-v6wRqE

https://youtu.be/tfj8ib6HLy4

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This