Επετειακό βίντεο του Πολεμικού Μουσείου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21

Θα προβάλλεται στα αεροδρόμια όλης της χώρας για να αναδειχθεί στο εξωτερικό η Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση

Must Read

Το Πολεμικό Μουσείο συμπεριέλαβε στο επετειακό βίντεο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση αποσπάσματα από την ταινία – ντοκιμαντέρ που υλοποίησε ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας «Χαράλαμπος Βιλαέτης» για την Πολιορκία και Άλωση του Λάλα το περασμένο καλοκαίρι στην ομώνυμη περιοχή.

Το επετειακό βίντεο θα προβάλλεται στα αεροδρόμια της χώρας με σκοπό να αναδειχθεί στο εξωτερικό η Ελληνική Επανάσταση του 1821 αφού τα αεροδρόμια αποτελούν τις πύλες εισόδου για τους τουρίστες που επισκέπτονται την χώρα μας.

Συγκεκριμένα το Πολεμικό Μουσείο, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου των 200 ετών από το 1821 έχει δημιουργήσει ένα (1) σποτ, χρονικής διάρκειας τριάντα (30) δευτερολέπτων, με στόχο να αναδειχθεί η διαχρονική, ιστορική και πολιτισμική συμβολή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This