«Θέλημα Θεού»: Εκδηλώσεις Τιμής για τους Ήρωες του 1821 στο ιστορικό Χάνι της Γραβιάς

Έκθεση που τιμά τον ρόλο της Ορθοδοξίας στον Επαναστατικό Αγώνα του '21

Must Read

Στον χώρο του ιστορικού Χάνι της Γραβιάς, εκεί που δοξάστηκε ο Οδυσσέας Ανδρούτσος και έχει μετατραπεί σε μουσείο, πραγματοποιείται έκθεση για τα 200 χρόνια της Εθνεγερσίας.

Η Έκθεση τιμά τον ρόλο της Ορθοδοξίας στον Ελληνικό Επαναστατικό Αγώνα του ’21. Περιλαμβάνει αγιογραφίες Αγίων που μαρτύρησαν κατά την διάρκεια της Οθωμανικής σκλαβιάς, αυθεντικά κειμήλια και φυλακτά της περιόδου του ’21 μεγάλης αξίας, καθώς και φωτογραφίες που αποτυπώνουν τον ρόλο του Χριστιανισμού κατά την διάρκεια του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα των Ελλήνων.

Η Έκθεση παρουσιάζει έντονο και πλούσιο εκπαιδευτικό ενδιαφέρον μιας και που τα εκθέματά της αποτελούν παρακαταθήκη γνώσης για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου 2021 από ώρα 09.30 π.μ. έως 17.00 μ.μ. Πληροφορίες: 2265 0 91735 & 6942537930

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This