Τίμησαν και τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21 οι Σπέτσες με συμβολική σκυταλοδρομία

Στόχος να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες του ένδοξου παρελθόντος των Σπετσών

Must Read

Ειδικό βάρος για το νησί των Σπετσών έχει η φετινή επέτειος των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821. Και για αυτό τον λόγο τίμησαν την επέτειο -μαζί με τη συμπλήρωση 10 χρόνων του Spetses Mini Marathon- με συμβολική σκυταλοδρομία από την Αθήνα μέχρι τις Σπέτσες. Και συμμετείχαν κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού.

Η Ευγενία Φραγκιά, αντιδήμαρχος Σπετσών και πρόεδρος της επιτροπής «Σπέτσες 2021» δήλωσε: «Στόχος μας είναι να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες του ένδοξου παρελθόντος των Σπετσών και με αυτές να φωτίσουμε το μέλλον! Τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι που τιμούν την ιστορία και χαιρόμαστε διπλά να συμπεριλαμβάνονται στον εορταστικό μας προγραμματισμό».

Στην εκκίνηση της συμβολικής σκυταλοδρομίας ο πρωταθλητής τριάθλου Γρηγόρης Σουβατζόγλου, παρέλαβε το κλαδί ελιάς και την Σπετσιώτικη σημαία που στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νησί των Σπετσών. Συμμετείχαν ακόμη ο πρωταθλητής Μαραθωνίου Κωνσταντίνος Γκελαούζος, ο Παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς, οι Ολυμπιονίκες Κλέλια και Άννη Πανταζή, ο Ετεοκλής Παύλου, ο πρωταθλητής κολύμβησης Δημήτρης Κουλούρης, η πρωταθλήτρια τριάθλου Τζένη Μπουλμέτη. Ο Γιάννης Δρυμωνάκος διάνυσε τα τελευταία 3χλμ κολυμπώντας και παραδίδοντας το κλαδί ελιάς με πανηγυρικό τρόπο στις Σπέτσες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία ΣΕΤΕΠΕ: Κατάστημα εστίασης στην Θεσσαλονίκη παρακρατούσε τα tips από τους εργαζομένους!

Παρέμβαση σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης-Πιερίας- Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) μετά από καταγγελίες...

More Articles Like This