Νικήτας Κακλαμάνης: «Εδώ είναι Ελλάδα και έχουμε όλοι την ίδια ελευθερία»

Συντάκτης: Newsroom

Χείμαρρος ο Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζει ότι η κυβέρνηση έπρεπε να είχε ενημερώσει νωρίτερα και καλύτερα τους πολίτες για το νομοσχέδιο για τους ομοφύλους

«Οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της Ν.Δ. είναι πολύ σκεπτικοί και προβληματισμένοι απέναντι στους μουσαφίρηδες της παράταξης» λέει σήμερα στην «Espresso» και, όπως το συνηθίζει, «έξω από τα δόντια» ο βουλευτής της Α’ Αθηνών, πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης, που -ως γνωστόν- εκπροσωπεί τη λαϊκή παραδοσιακή Δεξιά, «τον πυρήνα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και το κυρίαρχο DNA της», όπως χαρακτηριστικά υπενθυμίζει σε όσους ίσως το ξεχνούν. «Ενα DNA που δεν αντιγράφεται, δεν διαγράφεται και δεν παραγράφεται… Αρκετοί προσπάθησαν να τραβήξουν τη λαϊκή Δεξιά εκτός Ν.Δ., αλλά κατέληξαν διάττοντες αστέρες» δηλώνει ο πρώην υπουργός με νόημα.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Σε σχέση με την τρέχουσα επικαιρότητα, ο πρώην υπουργός, ενώ θα ήθελε να είχε ενημερώσει η κυβέρνηση νωρίτερα και καλύτερα την κοινή γνώμη για το νομοσχέδιο που ήρθε στη Βουλή και αφορά τον γάμο των ομοφύλων, θα το ψηφίσει, γιατί, όπως δηλώνει: «Δεν είμαστε ούτε μπολσεβίκοι ούτε φασίστες ούτε ισλαμιστές. Μόνο σε τέτοια καθεστώτα ευδοκιμούν οι ιδεοληψίες και η άγνοια».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κακλαμάνης λέει ότι είναι κόμμα χωρίς ταυτότητα και ότι η αντίστροφη μέτρηση γι’ αυτό ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019 και τέλειωσε το καλοκαίρι του 2023. Ο Νικήτας Κακλαμάνης, σύγχρονος, όπως πάντοτε, με την εποχή του, πρόλαβε και είδε το «Poor things» του Γιώργου Λάνθιμου πριν ακόμα προταθεί στις Χρυσές Σφαίρες. Εντυπωσιάστηκε, αν και το βρήκε πολύ προχωρημένο για τα γούστα του.

Ο βουλευτής της Α’ Αθηνών προτιμά να διατηρεί φιλίες εκτός πολιτικής, κυρίως με καλλιτέχνες όπως είναι η Ελντα Πανοπούλου, η Ελένη Βιτάλη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Μάρω Κοντού, ο Τάκης Χρυσικάκος, η Ελένη Ροδά κ.ά. Ο Νικήτας απεχθάνεται στους ανθρώπους την αγνωμοσύνη, την πονηριά και τη διπροσωπία. Οσον αφορά τον ίδιο και την ψυχή του, δηλώνει καθαρά: «Δεν έχω απωθημένα»!

Εχει λόγους και ποιους η ελληνική κοινωνία που λέει «ναι» ή αντιστοίχως «όχι» στον γάμο και στην τεκνοθεσία ομοφύλων;

Από όποια πλευρά κι αν το δεις, μπορείς να βρεις επιχειρήματα. Θα ήθελα όμως να σταθώ ειδικά στο «όχι» για να πω ότι το κατανοώ και το σέβομαι. Είναι λογικό και επόμενο μια μερίδα του κόσμου να ξαφνιάζεται μπροστά σε νέα ενδεχόμενα. Καθετί διαφορετικό αντιμετωπίζεται με επιφυλακτικότητα στην αρχή. Εάν όμως καθίσεις και εξηγήσεις, τότε τα πράγματα γίνονται απλά. Το παν είναι να ενημερώνεις με σαφήνεια και να τεκμηριώνεις με επιχειρήματα. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή. Αυτή είναι η ευθύνη μας. Γιατί ζούμε σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή δημοκρατία. Δεν είμαστε ούτε μπολσεβίκοι ούτε φασίστες ούτε ισλαμιστές. Μόνο σε τέτοια καθεστώτα ευδοκιμούν οι ιδεοληψίες και η άγνοια. Εδώ είναι Ελλάδα και μοιραζόμαστε όλοι την ίδια ελευθερία. Η προσωπική επιλογή του καθενός δεν είναι ούτε ταμπού ούτε εφήμερη τάση ούτε βέβαια και… μεταδοτικό νόσημα. Η ευκαιρία στην αγάπη, στην οικογένεια και στην προσφορά είναι αναφαίρετο δικαίωμα για όλους.

Η επιλογή της κυβέρνησης να υιοθετήσει θέσεις και στάσεις της Αριστεράς, όπως π.χ. οι ελληνοποιήσεις μεταναστών, η επιστολική ψήφος αποδήμων και το νομοσχέδιο ομοφύλων, θα της κοστίσει στο αμιγώς δεξιό κοινό της;

Επίτρεψέ μου να σου πω ότι όλα αυτά που αναφέρεις δεν αποτελούν εργολαβία της Αριστεράς. Πρόκειται για καλά ζυγισμένες αποφάσεις, με συγκεκριμένο σκεπτικό η καθεμία. Η κυβέρνηση αναλαμβάνει πρωτοβουλίες υπολογίζοντας το σωστό timing και ένα πλήθος παραγόντων και συγκυριών. Είναι λογικό να υπάρξουν και αντιδράσεις, αφενός γιατί δεν μπορείς να συμφωνείς πάντα με όλους, αφετέρου δε γιατί ο κόσμος δεν βλέπει αυτομάτως πίσω από τη μεγάλη εικόνα. Οσο όμως περνάει ο καιρός ξεκαθαρίζει το τοπίο και γίνεται σαφές για ποιο λόγο πάρθηκε η εκάστοτε απόφαση τη δεδομένη στιγμή.

Γιατί παίρνει αυτό το ρίσκο ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Γιατί, όπως σου είπα, το έχει ζυγίσει σωστά. Είναι θέμα σοβαρότητας και προτεραιοτήτων. Εξάλλου πρωθυπουργός αναλαμβάνεις για να πας την Ελλάδα μπροστά. Οχι για να κρύβεσαι πίσω από τις ευθύνες σου.

Υπάρχει κίνδυνος για την παραδοσιακή οικογένεια; Μπορεί ένα παιδί να μεγαλώνει υγιώς με γονέα Α και γονέα Β;

Βίβιαν, πουθενά στο νομοσχέδιο δεν υπάρχει τέτοια αναφορά ή η παραμικρή υπόνοια για γονείς με γράμματα ή νούμερα! Και ούτε θα το επιτρέπαμε ποτέ. Η παραδοσιακή οικογένεια δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα. Ο μόνος κίνδυνος είναι να αναπτυχθούν ακραίες φοβίες ή μισαλλοδοξία. Ξέρεις, συνήθως η άγνοια γεννά φόβο. Ο φόβος γεννά την απόρριψη. Η απόρριψη μίσος και το μίσος βία. Το βλέπουμε καθημερινά στην επικαιρότητα. Οι πρωταγωνιστές της βίας στη συντριπτική τους πλειονότητα προέρχονται από «παραδοσιακές οικογένειες». Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να αποφύγουμε να προσθέσουμε άλλο ένα βαρίδι στην τεταμένη πραγματικότητα που ζούμε. Η παραδοσιακή οικογένεια αλλά και κάθε οικογένεια που βασίζεται στην αγάπη και στην προσφορά θα συνεχίσει να επενδύει σε αξίες και στους ισχυρούς δεσμούς της.

Πού είναι σήμερα η λαϊκή Δεξιά; Πώς αισθάνεται ο παραδοσιακός ψηφοφόρος της Ν.Δ.;

Η λαϊκή, η παραδοσιακή Δεξιά -που την εκπροσωπεί αυτός που σου μιλάει!- εξακολουθεί να αποτελεί τον πυρήνα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Είναι το κυρίαρχο DNA της. Ενα DNA που δεν αντιγράφεται, δεν διαγράφεται και δεν παραγράφεται. Οπως έχει αποδειχτεί μέσα στα χρόνια, αρκετοί προσπάθησαν να την τραβήξουν εκτός Νέας Δημοκρατίας, αλλά κατέληξαν διάττοντες αστέρες. Οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι, όπως οι άνθρωποι που συναντώ κάθε μέρα, είναι αφενός πιστοί ιδεολόγοι και ταυτόχρονα πολύ σκεπτικοί και προβληματισμένοι απέναντι στους μουσαφίρηδες της παράταξης…

Πώς βλέπετε να εξελίσσεται το φαινόμενο Κασσελάκη; Εχει μέλλον ο ΣΥΡΙΖΑ;

Θα έλεγα πως το επικοινωνιακό «μπραφ» που έγινε τους τελευταίους μήνες τελικά αποδείχθηκε αδέξιο, αρκετά αμήχανο, ίσως και κενό περιεχομένου. Σίγουρα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε έντονη η ανάγκη για αλλαγή, τελικά όμως δεν πήγε καλά αυτό. Κυρίως εξαιτίας της έλλειψης πείρας και τριβής με την ελληνική πραγματικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι κάτι άλλο, ακόμα πιο πρόχειρο, χωρίς ταυτότητα. Δεν πατά ούτε στο κόμμα Κασσελάκη ούτε στη Νέα Αριστερά. Θεωρώ πως για τον ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019 και τέλειωσε το καλοκαίρι του 2023.

Ποιοι βουλευτές διάφορων κομμάτων θα μπορούσαν ίσως να αποτελέσουν την παρέα σας για ένα κεφάτο βράδυ κάπου;

Εσύ μου λες, δηλαδή, ότι για να περάσεις ένα κεφάτο βράδυ θα έβγαινες με συναδέλφους σου δημοσιογράφους; Εγώ πάντως όχι! Θα προτιμούσα τις παρέες μου εκτός Βουλής και δη τους πιο παλιούς μου φίλους ή τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες, όπως η Ελντα Πανοπούλου, η Ελένη Βιτάλη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Μάρω Κοντού, ο Τάκης Χρυσικάκος, η Ελένη Ροδά…

Είδατε Γιώργο Λάνθιμο; Ή, να το πω διαφορετικά, βλέπετε σινεμά τα χειμωνιάτικα βράδια;

Γενικά δεν μπορώ να πω πως έχω άπλετο χρόνο, ωστόσο το «Poor Things» το είδα πριν ακόμα προταθεί στις Χρυσές Σφαίρες. Αν και κινηματογραφικά είναι πολύ προχωρημένο για τα γούστα μου, εντυπωσιάστηκα από το σενάριο και τις ερμηνείες. Ειδικά η ιστορία, που είναι βασισμένη σε βιβλίο του Alasdair Gray, σου γεννά έναν ζωηρό προβληματισμό για το πώς θα ήταν η ζωή εάν μαθαίναμε από την αρχή τον κόσμο. Αν, δηλαδή, είχαμε καθαρό μυαλό σαν λευκό χαρτί, μακριά από κοινωνικές συμβάσεις ή ομοιόμορφες συμπεριφορές.

Ποιο είναι φέτος το αγαπημένο σας σίριαλ; Ή παρακολουθείτε μόνο πολιτικές εκπομπές;

Την ώρα που επιστρέφω εγώ στο σπίτι το πολύ πολύ να πετύχω καμιά ταινία ή κάποιο νυχτερινό πολιτικό πάνελ. Αυτό όμως που είδα πρόσφατα σε φιλικό σπίτι και μου άρεσε πολύ ήταν μια σειρά ντοκιμαντέρ γνωστής πλατφόρμας, με τίτλο «How to become a tyrant», για τη ζωή διαβόητων πολιτικών ηγετών, όπως ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Καντάφι, ο Σαντάμ και άλλοι.

Με την εμπειρία σας αντιλαμβάνεστε τον «χορτασμένο άνθρωπο», την ολοκληρωμένη προσωπικότητα; Σας έχουν διαψεύσει άνθρωποι;

Μπορώ να σου «ναι» και στα δύο. Στη ζωή μου είχα την τύχη να γνωρίσω τόσο κόσμο, ώστε με τα χρόνια, την εμπειρία και τη διαίσθηση απέκτησα την ικανότητα να «ακτινογραφώ» αυτόν που έχω απέναντί μου. Φυσικά σε αυτήν την πορεία θα ήταν αδύνατο να μην έχω πέσει έξω. Ειδικά όταν ήμουν νεότερος. Εχω συναντήσει αγνωμοσύνη, πονηριά, διπροσωπία… Αυτά είναι από τα χειρότερά μου! Τις περισσότερες φορές βέβαια δεν μπορώ να πω ότι έπεσα απ’ τα σύννεφα. Γιατί μπορεί να ξέρω ή να διαισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο πάντα επιμένω να ξεκινάω θετικά, με τις καλύτερες προθέσεις απέναντι στον άνθρωπο που έχω απέναντί μου.

Οταν πληγωθείτε πώς αντιδράτε;

Αν πληγωθώ από δική μου υπαιτιότητα, το παίρνω πολύ προσωπικά. Αυτομαστιγώνομαι. Εάν όμως με πληγώσουν απρόκλητα, γίνομαι θηρίο. Δεν κρύβομαι. Αντιμετωπίζω τον άλλον κατά πρόσωπο. Δεν θέλω να κρατάω εκκρεμότητες μέσα μου. Αυτό που βλέπεις, αυτό είμαι.

Τι υπάρχει στη ζωή που το θέλετε και ακόμη δεν το έχετε πετύχει;

Είμαι πραγματικά ευτυχής γι’ αυτά που πάλεψα και κατάφερα στη ζωή. Ιδίως για την ιατρική μου σταδιοδρομία, αλλά και για την πολιτική. Δεν έχω απωθημένα. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να προσφέρω, να δουλεύω και να ακούω τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους. Πιστεύω πως είμαι στην πιο δοτική περίοδο της ζωής μου. Και θεωρώ πως τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά. Ειδικά όταν επιμένεις να ζεις με περιέργεια, με ενθουσιασμό και με την ανάγκη να γίνεσαι καλύτερος για σένα και για τους γύρω σου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάρης Δούκας: «Αντιμετωπίσαμε εχθρική στάση από την κυβέρνηση»

Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας ανοίγει τα χαρτιά του στην «κυριακάτικη δημοκρατία» και περιγράφει το όραμά του για την αναμόρφωση της πρωτεύουσας....

Νικόλας Φαραντούρης: Οικογενειάρχης με καλλιτενική φλέβα, αισιοδοξεί για την πορεία του «νέου» ΣΥΡΙΖΑ!

«Oσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται πάνω μου στα δύσκολα» λέει στην «Espresso» ο σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου...

Μπάμπης Παπασπύρος: Με σχέδιο, εθνική στρατηγική και όραμα για να την αναβίωση της Αεροπορικής...

Συναντούμε σήμερα τον Μπάμπη Παπασπύρο, απόστρατο Ταξίαρχο Ηλεκτρονικό Μηχανικό της Σχολής Μηχανικών Αεροπορίας (ΣΜΑ) της Σχολής Ικάρων.Ο Μπάμπης Παπασπύρος χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή πορεία...

Το Bollywood… παίζει άμυνα!

Ο 31χρονος σέντερ μπακ ∆ημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε στην «Espresso» για την καριέρα του στην Ινδία

Ραλλία Χρηστίδου: «Έχω κοινό όραμα και στόχους με τον Κασσελάκη»

«Πιθανόν να τον είχα σκεφτεί ως μελλοντικό πρόεδρο πριν εκείνος σκεφτεί τον εαυτό του» λέει στην «Espresso» με μεγάλο θαυμασμό για τον Στέφανο Κασσελάκη...

Δημήτρης Παπαστεργίου: Από το δημαρχείο των «έξυπνων» Τρικάλων στον ψηφιακό κόσμο μιας ολόκληρης χώρας

Είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα ως υπουργού, γεγονός που πριν από έναν χρόνο θα του φαινόταν απίθανο. Οπως με χιούμορ λέει, μιλώντας σήμερα στην...

Μιχάλης Κατρίνης: Ο «Κασπάροφ» του ΠΑΣΟΚ κάνει ρουά ματ στον λαϊκισμό

«Οι νέοι αισθάνονται ότι βρίσκονται στο περιθώριο, δεν έχουν ελπίδα για κάτι καλύτερο. Αυτή η αίσθηση μετατρέπεται σε οργή και πολλές φορές σε τυφλή...

Ο Γιάννης Bούρος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει

Μια ξαφνική ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος στη Ν. Φιλαδέλφεια - Ν. Χαλκηδόνα έρχεται να βάλει «φωτιά» σε ένα ιδιαίτερα εύθραυστο σκηνικό που διαμόρφωσε...

Όλγα Γεροβασίλη: «Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον νέο πρόεδρο»

Οι αποχωρήσεις στελεχών μετά την εκλογή Κασσελάκη, η δεμένη οικογένεια που τη στηρίζει, και η αποκάλυψη για τις μαγειρικές ικανότητές της

Μιλένα Αποστολάκη: «Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε όλα τα δεινά της κρίσης»

«Στους πολίτες απευθυνόμαστε και όχι σε συμμαχίες κορυφής που δεν αφορούν κανέναν» λέει μιλώντας σήμερα στην «Espresso» η βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών με...

Μίκα Ιατρίδη: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πράξη από το να χαρίζεις τη ζωή την ίδια»

«Αν δεν υπήρχε ο δότης, το πιθανότερο θα ήταν να μην υπήρχε ούτε ο Νίκος. Το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων το συνειδητοποιούμε όταν...

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Η κυρία που έχει όραμα στας Σέρρας

«Μια πόλη δεν αλλάζει με παλαιοκομματικές χαιρετούρες και χτυπήματα στην πλάτη. Αλλάζει με σχέδιο, όραμα και ρήξεις» λέει σήμερα στην «Espresso» η δικηγόρος Βαρβάρα...

Χρήστος Λεοντής: «Δεν με διακατέχει το άγχος του χρόνου ούτε του θανάτου»

Ήταν Τρίτη βράδυ, 26 Σεπτεμβρίου, στο ασφυκτικά γεμάτο Ηρώδειο. Ο Χρήστος Λεοντής γιόρταζε με μία πανηγυρική συναυλία τα εξήντα του χρόνια στο ελληνικό τραγούδι....

Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης: Ο πρόεδρος της Παγκόσµιας Εταιρείας Ροµποτικής είναι Έλληνας!

Έχοντας πραγµατοποιήσει χιλιάδες επεµβάσεις ροµποτικής, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι ο γιατρός που έχει πραγµατοποιήσει τις περισσότερες ροµποτικές επεµβάσεις γενικής χειρουργικής στον κόσµο.Συνέντευξη...

Ντούσαν Σπασόγιεβιτς: «Η Σερβία και η Ελλάδα είναι φυσικοί σύμμαχοι»

Είναι από το 2016 πρέσβης της Σερβίας στην Αθήνα. Διπλωμάτης με ανοικτό πνεύμα, υπηρετεί τη χώρα του στην Ελλάδα, με άξονα την ενίσχυση της...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θεσσαλονίκη: Στα σκαριά ο πρώτος ουρανοξύστης

Από εταιρία συμφερόντων του μεγαλοξενοδόχου Σταύρου Ανδρεάδη

Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Νταλάρα: «Βγήκε από συνέντευξη στη μνήμη του Τσιτσάνη, δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι»

H Ελένη Γερασιμίδου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» στην οποία μίλησε για τα 44 χρόνια κοινής πορείας της με τον Αντώνη Ξένο,...

Την Τετάρτη «παραλύει» η χώρα: Ποιοι συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία – Τι ισχύει με ΜΜΜ

Στο έδαφος όλες οι αεροπορικές πτήσεις – Χωρίς ταξί η Αθήνα 27 και 28/2

Η σχέση ζωής της Νατάσας Καραμανλή με τον θρύλο του κρητικού τραγουδιού Λουδοβίκο των Ανωγείων

Μια φιλία ζωής γράφει συνεχώς και νέα κεφάλαια. Ο λόγος για τη φιλία που διατηρεί χρόνια τώρα η Νατάσα Καραμανλή με τον τραγουδοποιό και...

Γιατρός το θύμα που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα – Τι όπλισε το χέρι του πεθερού του

Ο 69χρονος πυροβόλησε τον 57χρονο στην αυλή της οικίας τους - «Νόμιζα ότι η κόρη μου κακοποιείται»

Tο «ευχαριστώ» της Καρυστιανού – Ξεπέρασαν τις 600.000 οι υπογραφές για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας

Πάνω από 640.000 υπογραφές έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το διαδικτυακό ψήφισμα που ξεκίνησε η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών των θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού.Οι...

Ελληνική «Μπίλντερμπεργκ»: Ο Κασσελάκης πήρε το «χρίσμα» από τους 102 «εκλεκτούς»

Μία αποκάλυψη που μπορεί να εξηγεί και τις τελευταίες εξελίξεις…

Δημοσκόπηση: Συμφωνείτε με την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα;

Λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, με μία δήλωση του, άσκησε σκληρή κριτική τόσο...

Τον πατέρα Κλεομένη «έδειξε» ως πατέρα του παιδιού της κόρης του ο παλαιοχριστιανός – Τι απαντάει ο ίδιος

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, σε κατάθεσή τους στις αρχές, «δείχνει» τον «πατέρα Κλεομένη» ως πατέρα του παιδιού της 22χρονης...

Δένδιας: Ξεχάστε την αμυντική συνδρομή από ΗΠΑ – Γαλλία σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία!

Κόντρα στην γραμμή Μαξίμου περί νηνεμίας στα ελληνοτουρκικά, ο υπουργός Αμύνης εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το μέλλον και ξεκαθαρίζει ότι η Ελλάς...

Ήξερε ο Δένδιας για το επεισόδιο Μητσοτάκη – Μακρόν;

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκου Δένδια για την ενδεχόμενη στάση των συμμάχων μας, με τους οποίους μάλιστα έχουμε υπογράψει και αμοιβαία αμυντική συνδρομή,...

Ανατροπή: Πρώην δημοσιογράφος ο νεκρός σε στύλο υψηλής τάσης της ΔΕΗ

Στον Απόστολο Φουρνατζόπουλο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ. Πρόκειται για τον 26χρονο πρώην...

Συνταξιούχος «έκαψε» σε ζωντανή σύνδεση τον Άδωνι

Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης προχωρά στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας, με τους ασθενείς να καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...

«Ο Γεράσιμος έναν χρόνο μετά είναι σε κώμα» – Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα των Τεμπών

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών, ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας, εξακολουθεί να...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ