Ο τσαγκάρης που έφτιαξε παπούτσια νούμερο… 75 για τήρηση αποστάσεων (video)

Must Read

Δεν προλαβαίνει να ετοιμάζει τις παραγγελίες που δέχεται για δερμάτινα παπούτσια που επινόησε για να τηρούνται τα μέτρα απόστασης, ο Ρουμάνος τσαγκάρης, Γκριγκόρε Λουπ. 

Ο τσαγκάρης εμπνεύστηκε την κατασκευή των δερμάτινων παπουτσιών με επιμήκυνση επειδή όπως αναφέρει «πολλοί είναι αυτοί που δεν σέβονται τους κανόνες για τις αποστάσεις».

Ο τσαγκάρης που έχει κατασκευάσει παπούτσια για διάσημες θεατρικές παραστάσεις αλλά και ταινίες, γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει «φαντασία» και τα υποδήματα που εμπνεύστηκε θυμίζουν σίγουρα κάτι από την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων». 

Ο ίδιος αναφέρει ότι ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ιδέα του και που τους βοηθά να διατηρούν απόσταση 1,5 μέτρου αν φορούν και οι δύο το ίδιο ζευγάρι. 

Μα τι άλλο θα δούμε;

https://www.youtube.com/watch?v=7qWVejOg-iU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This