Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά ετοιμάζουν ένα διαφορετικό δώρο… φέτος

Σε έναν διαφορετικό ρόλο φέτος...

Must Read

Τη στιγμή που σύσσωμος ο πλανήτης αναμένει την χορήγηση του εμβολίου για τον κορωνοϊό που αναμένεται να κόψει την φονική πανδημία, τα θετικά νέα από την Pfizer/BioNTech αλλά και από την γερμανική CureVac δίνουν ελπίδες.

Οι Τimes του Λονδίνου κυκλοφόρησαν σήμερα με ένα ιδιαίτερο σκίτσο αποτυπώνοντας τα διαφορετικά Χριστούγεννα που θα ζήσουμε φέτος, τονίζοντας ότι όλες οι κοινωνίες περιμένουν ως δώρο το εμβόλιο που θα σώσει ζωές. 

Στο σκίτσο του Μόρτεν Μόρλαντ ο Άγιος Βασίλης σε ρόλο επιστήμονα, ετοιμάζει μαζί με τα ξωτικά τα δώρα – εμβόλια που έχει ζητήσει η ανθρωπότητα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται ο νέος ΕΝΦΙΑ: Ποιοι θα δουν ελαφρύνσεις στα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων

Η πλατφόρμα για τις φοροδηλώσεις θα ανοίξει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, ενώ τα εκκαθαριστικά για τον φόρο ακινήτων θα αναρτώνται την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου

More Articles Like This