«GNTM, αλλά καλύτερο»: H νέα παρωδία του Ατζαράκη που έφτασε στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο Youtube (video)

Must Read

Ένας από τους καλύτερους κωμικούς αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα είναι ο Διονύσης Ατζαράκης. Τα σατιρικά του βίντεο καταφέρνουν να γίνουν αμέσως viral σκαρφαλώνοντας στις πρώτες θέσεις των τάσεων στο Youtube.

Μετά την πετυχημένη παρωδία του «Τhe Bachelor» ήρθε η ώρα του «GNTM» το οποίο μετρά ήδη πάνω από 200.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες!

Ο γνωστός κωμικός με την βοήθεια της Νάντιας Μπουλέ, της Αποστολίας Ζώη και του Ηλία Φουντούλη, στον ρόλο των κριτών, διακωμώδησε το reality μόδας με μεγάλη επιτυχία χαρίζοντας στον κόσμο στιγμές αστείρευτου γέλιου. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τους τέσσερις τους να κάνουν αιχμηρά σχόλια στα «μοντέλα», τον Θωμά Ζάμπρα και την Τζωρτζίνα Λιόση.

Απολαύστε τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This