Καίτη Γαρμπή: Το τραγούδι που υπέστη «ψυχανάλυση»

Must Read

Η Καίτη Γαρμπή μετράει ήδη πάνω από 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία και έχει χαρακτηριστεί μία από τις πιο διαχρονικές τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου.

Ένα από τα τραγούδια της αγαπημένης ερμηνεύτριας που σημείωσε μεγάλη επιτυχία φέρει τον τίτλο «Θα μελαγχολήσω».

Η διάσημη σκιτσογράφος και καθηγήτρια σχεδίου, Δήμητρα Αδαμοπούλου έκανε viral το συγκεκριμένο τραγούδι με ένα πολύ έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο.

Συγκεκριμένα μέσω ενός post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε τους «μελαγχολικούς» στίχους του εν λόγω τραγουδιού και στην συνέχεια οι στίχοι υπέστησαν μία αλλαγή προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

«Σήμερα το ρεπερτόριο έχει την υπερθεότητα, συντρόφισσα ΚΑΙΤΑΡΑ ?
Και μια που το πράγμα έχει αποκτήσει πλέον κοινό, να αρχίσω να λέω και τον/την στιχουργό, που εδώ είναι ο Φοίβος. Και αν αναρωτιέστει τι διάολο είναι αυτό το “στάδιο τέσσερα” που γράφω, τα 5 στάδια του πένθους είναι: 1) Άρνηση, 2) Θυμός 3) Διαπραγμάτευση, 4) Κατάθλιψη 5) Αποδοχή», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η ίδια η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε το απίθανο post γράφοντας: «Μόλις μου έστειλαν αυτό το έπος που έφτιαξε η καλλιτέχνιδα Δήμητρα Αδαμοπούλου. Και μην ξεχνάτε για να γίνουν τα περασμένα ξεχασμένα πρέπει να είναι ψυχαναλυμένα».

https://twitter.com/KaitiGarbi/status/1445031661180182536?s=20

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This