Champions League… fail: Φίλαθλοι της Λίβερπουλ έχασαν το ματς γιατί πήγαν σε λάθος… πόλη!

Must Read

Όλοι οι ”θερμοί” οπαδοί θέλουν κάποια στιγμή να ακολουθήσουν την ομάδα τους σε ένα ταξίδι εκτός έδρας διότι αυτό σίγουρα θα αποτελεί μία εκπληκτική εμπειρία! Ωστόσο, κάποια από αυτά τα ταξίδια δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως είχαν σχεδιαστεί, ειδικά αν τα ονόματα τον πόλεων μοιάζουν υπερβολικά μεταξύ τους και είναι εύκολο κάποιος να… τα μπερδέψει!

Όπως έγινε και στην περίπτωση των δύο υποστηρικτών της Λίβερπουλ, οι οποίοι μπέρδεψαν την πόλη στην οποία έπαιζε χθες το βράδυ η αγαπημένη τους ομάδα, για την 3η αγωνιστική της τρέχουσας σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με αποτέλεσμα να… πάνε αλλού και να χάσουν το ματς!

Οι δύο φαν των «κόκκινων» αντί να πάνε στο Γκενκ για να δουν την ευρεία νίκη (1-4) της αγαπημένης τους ομάδας, πήγαν στο Γκεντ (τη γνωστή στην Ελλάδα, Γάνδη).

Σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα sporza.be, βρέθηκαν σε λάθος πόλη, αναζητούσαν λάθος γήπεδο λίγη ώρα πριν από την αναμέτρηση και όταν αντιλήφθηκαν ότι είχαν κάνε ένα… μικρό λάθος, αναγκάστηκαν να δουν το ματς από μια παμπ. τουλάχιστον, στο Βέλγιο έχει και πολύ καλές μπίρες και μπόρεσαν να «πνίξουν» τον πόνο τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This