Δευτέρα 17/5/2021

Κρητικός γυμναστής μπήκε στο Γκίνες! Έκανε 44 κάμψεις πάνω σε… ιατρικές μπάλες!

Με πείσμα, σκληρή προπόνηση και απόλυτη συγκέντρωση ένας γυμναστής από την Κρήτη κατάφερε να κάνει ρεκόρ σε κάμψεις και να μπει στο Βιβλίο Γκίνες.

Ο Κώστας Σταθόπουλος από το Ηράκλειο, φυσιοθεραπευτής και αθλητής γνωστού αθλητικού κέντρου του Ηρακλείου, κατάφερε να εκτελέσει μέσα σε ένα λεπτό 44 κάμψεις με κλειστή λαβή πάνω σε ιατρικές μπάλες.

Έτσι, «έσπασε» το προηγούμενο ρεκόρ των 41 επαναλήψεων που κατείχε ο Αμερικανός Alexander Suner στο Κανκούν του Μεξικού, από τις 17 Νοεμβρίου 2016.
Ο γυμναστής από την Κρήτη πέτυχε αυτή τη δύσκολη επίδοση στις 8 Ιουλίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και προ λίγων ημερών μετά τις τυπικές διαδικασίες ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα του Γκίνες.

Μάλιστα, ο Κώστας Σταθόπουλος και η ομάδα του αθλητικού κέντρου υπόσχονται νέα ρεκόρ: «Η ομάδα του αθλητικού κέντρου ετοιμάζεται για νέους στόχους και ρεκόρ. Κύριος στόχος μας είναι η ενδυνάμωση του κορμού του σώματος, με συνδυαστικές challenging ασκήσεις για να βελτιώσουμε την υγεία και την ευεξία των συμπολιτών μας» ανέφερε η ομάδα στη σχετική ανακοίνωση.

Για τον Κώστα Σταθόπουλο, ο οποίος δεν σταματά να δέχεται συγχαρητήρια, η ιστοσελίδα του Γκίνες σημείωσε ότι επιχείρησε το ρεκόρ για να τονίσει τη σημασία της ενδυνάμωσης του σώματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ