Κρητικός γυμναστής μπήκε στο Γκίνες! Έκανε 44 κάμψεις πάνω σε… ιατρικές μπάλες!

Must Read

Με πείσμα, σκληρή προπόνηση και απόλυτη συγκέντρωση ένας γυμναστής από την Κρήτη κατάφερε να κάνει ρεκόρ σε κάμψεις και να μπει στο Βιβλίο Γκίνες.

Ο Κώστας Σταθόπουλος από το Ηράκλειο, φυσιοθεραπευτής και αθλητής γνωστού αθλητικού κέντρου του Ηρακλείου, κατάφερε να εκτελέσει μέσα σε ένα λεπτό 44 κάμψεις με κλειστή λαβή πάνω σε ιατρικές μπάλες.

Έτσι, «έσπασε» το προηγούμενο ρεκόρ των 41 επαναλήψεων που κατείχε ο Αμερικανός Alexander Suner στο Κανκούν του Μεξικού, από τις 17 Νοεμβρίου 2016.
Ο γυμναστής από την Κρήτη πέτυχε αυτή τη δύσκολη επίδοση στις 8 Ιουλίου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου και προ λίγων ημερών μετά τις τυπικές διαδικασίες ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα του Γκίνες.

Μάλιστα, ο Κώστας Σταθόπουλος και η ομάδα του αθλητικού κέντρου υπόσχονται νέα ρεκόρ: «Η ομάδα του αθλητικού κέντρου ετοιμάζεται για νέους στόχους και ρεκόρ. Κύριος στόχος μας είναι η ενδυνάμωση του κορμού του σώματος, με συνδυαστικές challenging ασκήσεις για να βελτιώσουμε την υγεία και την ευεξία των συμπολιτών μας» ανέφερε η ομάδα στη σχετική ανακοίνωση.

Για τον Κώστα Σταθόπουλο, ο οποίος δεν σταματά να δέχεται συγχαρητήρια, η ιστοσελίδα του Γκίνες σημείωσε ότι επιχείρησε το ρεκόρ για να τονίσει τη σημασία της ενδυνάμωσης του σώματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This