Κυριούλης αρνείται τις νέες ταυτότητες: «Αυτό το τσιπάκι με φοβίζει! Θα έχουμε τον Αντίχριστο στο μέτωπό μας»

«Φυσικά και δεν έκανα εμβόλιο γι’ αυτό με βλέπετε ακμαίο και ζωντανό»

Must Read

Ένα από τα θέματα των ημερών είναι η έκδοση των νέων ταυτοτήτων. Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης ήδη συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κορδελιού-Ευόσμου από τις 06:00 το πρωί, προκειμένου να προλάβουν να ανανεώσουν τις ταυτότητές τους και να μην βγάλουν τις νέες που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο λόγος είναι ότι με τις νέες ταυτότητες θα υπάρχει ένα τσιπάκι, το οποίο θα μας ελέγχει και όχι μόνο…

«Θέλουν να μας ελέγχουν με τις νέες ταυτότητες που θα έχουν πάνω τσιπάκι και θα χάσουμε την ελευθερία μας», ισχυρίστηκε μία 70χρονη γυναίκα έξω από το τμήμα.

Παρόμοια άποψη φαίνεται πως έχει και ένας ακόμη κύριος ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha ισχυρίστηκε πως: «Αρνούμαι τις νέες ταυτότητες γιατί είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και διαβάζοντας τις προφητείες λένε να μην πάρουμε τις καινούργιες ταυτότητες και οφείλω να υπακούσω.

Αυτό το τσιπάκι με φοβίζει το οποίο θα το έχουμε μια ζωή και θα έχουμε τον Αντίχριστο στο μέτωπό μας. Διαβάζω προφητείες που βλέπω στο ίντερνετ και στο κινητό μου. Δεν μπορεί να λένε ψέματα. Μιλάμε για προφητείες του Αγίου Παϊσίου και τα βλέπουμε μπροστά μας. Είναι τόσο απλό, δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε.

Το θέμα είναι να μην πάρουμε το σημάδι του Αντίχριστου».

Ενώ στην συνέχεια παραδέχτηκε πως: «Φυσικά και δεν έκανα εμβόλιο γι’ αυτό με βλέπετε ακμαίο και ζωντανό. Πήγα πολλούς πάνω στα κυπαρίσσια γιατί τα παιδιά μου έχουν γραφείο τελετών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This