Hλικιωμένη στις ΗΠΑ «αναστήθηκε» στο γραφείο κηδειών

Ο θάνατός της διαπιστώθηκε από τον οίκο ευγηρίας

Must Read

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε γηροκομείο της Νεμπράσκα στις ΗΠΑ. Ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε γραφείο τελετών για την ταφή της και μετά… αναστήθηκε. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε από τον οίκο ευγηρίας την Δευτέρα, ωστόσο, άρχισε να αναπνέει δύο ώρες αργότερα στο γραφείο κηδειών.

«Πρόκειται για μια πολύ ασυνήθιστη περίπτωση» δήλωσε ο επικεφαλής αναπληρωτής του σερίφη της κομητείας Lancaster. Επιπλἐον, διευκρίνισε ότι οι υπάλληλοι του Butherus-Maser & Love Funeral Home συνεργάζονται με τις αστυνομικές Αρχές στην έρευνα.

«Θέλω, επίσης, να δηλώσω ότι στο πλαίσιο της έρευνάς μας το γραφείο τελετών δεν έκανε τίποτε κακό. Είναι αυτοί που διαπίστωσαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή» πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Η ανακοίνωση του γραφείου για το μακάβριο περιστατικό

«Τα γραφεία τελετών Butherus, Maser and Love και το προσωπικό μας είναι αφοσιωμένα στην κοινότητά μας και στις οικογένειες που εξυπηρετούμε. Είμαστε υπερήφανοι που οι διευθυντές και το προσωπικό μας χειρίστηκαν το πρόσφατο περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας με τον κατάλληλο τρόπο και με απόλυτη προσοχή.

Οι προσευχές μας απευθύνονται στην οικογένεια.

Ευχαριστούμε την Πυροσβεστική και τη Διάσωση του Λίνκολν και το Αστυνομικό Τμήμα του Λίνκολν για τη γρήγορη ανταπόκρισή τους. Σας ευχαριστούμε όλους όσοι έχουν αναθέσει τα αγαπημένα τους πρόσωπα στη φροντίδα μας. Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την κοινότητά μας με τις βασικές μας αξίες: πίστη, εμπιστοσύνη και συμπόνια».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This