Το διάγγελμα της γιαγιάς Γιαννούλας: «Μην έρχεστε στα χωριά, θα ψοφήσουμε όλοι!» (video)

Must Read

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την έκκληση της  γιαγιάς – Γιαννούλας που τα «χώνει» σε όλους τους ανεγκέφαλους που μετακινήθηκαν στην επαρχία και τα χωριά για να απομακρυνθούν από την πανδημία. Με την εγκληματική αυτή πράξη, διασπείρουν τον κορωνοϊό σε μέρη που κατοικούνται από ευπαθείς ομάδες και μάλιστα χωρίς να διαθέτουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!

Δείτε επίσης: Το κινεζάκι που «γονάτισε» το ίντερνετ: «Κάτσε αυτού, έξω έχει κορωνοϊό» (video)

Ακούστε το μήνυμά της που τα λέει «χύμα και σταράτα»:

«Συντοπίτες και συντοπίτισσες, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Πρώτα ψόφησαν τα ορνίθια, αρρώστησαν, μετά τα γουρούνια, τώρα ήρθε η σειρά μας. Τι βλέπει ο Θεός και τι θα κάνει, μάνα μου. Προσέξτε καλά, ένα σας λέω: κλειστείτε στα σπίτια σας. Το λένε και συνέχεια στην τηλεόραση. Μην πήρατε τ’ ανάπλαγα και πλαλάτε τον ανήφορο και τρέχετε στα χωριά. Τι μωρέ θα σας κάνουμε στα χωριά που έρχεστε; Εδώ, γιατρό για μας δεν έχουμε. Μια φορά στις 15 έρχεται για να γράψουμε λίγα φάρμακα. Μην έχετε σκλήκια στον κ@@ο σας και πιλαλάτε από δω κι από κει. Να κάθεστε μέσα. Το λένε και στην τηλεόραση συνέχεια. Γιατί αλλιώς, θα ψοφήσουμε όλοι, να το ξέρετε. Τον λάκκο μας θα γεμίσουμε. Αυτά που σας λέω εγώ τώρα, είναι σοβαρά, δεν είναι αστεία. Προσέξτε, σαν τα κοτόπουλα, πεντε-πέντε, δέκα-δέκ, θ’ ανοίγουν έναν λάκκο και θα μας ρίχνουν μέσα. Γι’ αυτό, άιντε. Στ’ αβγά σας καθίστε. Και να πλένεστε καλά, καλά. Εγώ σας τα είπα, σαν αυτόν στην τηλεόραση που λέει ‘νίβω τις απαλάμες μου καλά, καλά’ και ο Θεός ό,τι σας φωτίσει, μάνα μου, να κάνετε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This