Τετάρτη 23/6/2021

Το διάγγελμα της γιαγιάς Γιαννούλας: «Μην έρχεστε στα χωριά, θα ψοφήσουμε όλοι!» (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την έκκληση της  γιαγιάς – Γιαννούλας που τα «χώνει» σε όλους τους ανεγκέφαλους που μετακινήθηκαν στην επαρχία και τα χωριά για να απομακρυνθούν από την πανδημία. Με την εγκληματική αυτή πράξη, διασπείρουν τον κορωνοϊό σε μέρη που κατοικούνται από ευπαθείς ομάδες και μάλιστα χωρίς να διαθέτουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!

Δείτε επίσης: Το κινεζάκι που «γονάτισε» το ίντερνετ: «Κάτσε αυτού, έξω έχει κορωνοϊό» (video)

Ακούστε το μήνυμά της που τα λέει «χύμα και σταράτα»:

«Συντοπίτες και συντοπίτισσες, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Πρώτα ψόφησαν τα ορνίθια, αρρώστησαν, μετά τα γουρούνια, τώρα ήρθε η σειρά μας. Τι βλέπει ο Θεός και τι θα κάνει, μάνα μου. Προσέξτε καλά, ένα σας λέω: κλειστείτε στα σπίτια σας. Το λένε και συνέχεια στην τηλεόραση. Μην πήρατε τ’ ανάπλαγα και πλαλάτε τον ανήφορο και τρέχετε στα χωριά. Τι μωρέ θα σας κάνουμε στα χωριά που έρχεστε; Εδώ, γιατρό για μας δεν έχουμε. Μια φορά στις 15 έρχεται για να γράψουμε λίγα φάρμακα. Μην έχετε σκλήκια στον κ@@ο σας και πιλαλάτε από δω κι από κει. Να κάθεστε μέσα. Το λένε και στην τηλεόραση συνέχεια. Γιατί αλλιώς, θα ψοφήσουμε όλοι, να το ξέρετε. Τον λάκκο μας θα γεμίσουμε. Αυτά που σας λέω εγώ τώρα, είναι σοβαρά, δεν είναι αστεία. Προσέξτε, σαν τα κοτόπουλα, πεντε-πέντε, δέκα-δέκ, θ’ ανοίγουν έναν λάκκο και θα μας ρίχνουν μέσα. Γι’ αυτό, άιντε. Στ’ αβγά σας καθίστε. Και να πλένεστε καλά, καλά. Εγώ σας τα είπα, σαν αυτόν στην τηλεόραση που λέει ‘νίβω τις απαλάμες μου καλά, καλά’ και ο Θεός ό,τι σας φωτίσει, μάνα μου, να κάνετε».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ