Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Η εταιρεία «Ελληνική Ζύμη» δώρισε τρεις κάψουλες μεταφοράς ασθενών στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τρεις κάψουλες μεταφοράς ασθενών, οι οποίες θα τοποθετηθούν στην Α’ ΜΕΘ (αναφοράς για ασθενείς με κορωνοϊό), στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στην Κλινική Ειδικής Νοσηλείας COVID-19 (Πνευμονολογική Κλινική ΕΣΥ) απέκτησε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, χάρη στη δωρεά της βιομηχανίας τροφίμων «Ελληνική Ζύμη».

Όπως ανακοινώθηκε από το Νοσοκομείο, είναι η πρώτη φορά που γίνεται προμήθεια κάψουλας μεταφοράς ασθενών σε δημόσιο νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι στη δωρεά, την οποία παρέδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της δωρήτριας εταιρείας, Μιχάλης Αραμπατζής, περιλαμβάνονταν και 20.000 χειρουργικές μάσκες.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου έχει ως εξής:

«Σήμερα είχαμε την τιμή να παραλάβουμε από τον κ. Αραμπατζή και την βιομηχανία τροφίμων «Ελληνική Ζύμη», τρεις κάψουλες μεταφοράς ασθενών και 20 000 χειρουργικές μάσκες. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται προμήθεια κάψουλας ασθενών σε δημόσιο νοσοκομείο και οι συγκεκριμένες θα τοποθετηθούν στην Α ΜΕΘ (ΜΕΘ Αναφοράς), στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και στην Κλινική Ειδικής Νοσηλείας COVID 19 (Πνευμονολογική Κλινική ΕΣΥ). Για την ευγενή του πρόθεση να συνδράμει με την προσφορά αυτή, τον ευχαριστούμε θερμά».

Αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες χορηγίες προς το Νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ