Η εταιρεία «Ελληνική Ζύμη» δώρισε τρεις κάψουλες μεταφοράς ασθενών στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Must Read

Τρεις κάψουλες μεταφοράς ασθενών, οι οποίες θα τοποθετηθούν στην Α’ ΜΕΘ (αναφοράς για ασθενείς με κορωνοϊό), στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στην Κλινική Ειδικής Νοσηλείας COVID-19 (Πνευμονολογική Κλινική ΕΣΥ) απέκτησε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, χάρη στη δωρεά της βιομηχανίας τροφίμων «Ελληνική Ζύμη».

Όπως ανακοινώθηκε από το Νοσοκομείο, είναι η πρώτη φορά που γίνεται προμήθεια κάψουλας μεταφοράς ασθενών σε δημόσιο νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι στη δωρεά, την οποία παρέδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της δωρήτριας εταιρείας, Μιχάλης Αραμπατζής, περιλαμβάνονταν και 20.000 χειρουργικές μάσκες.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου έχει ως εξής:

«Σήμερα είχαμε την τιμή να παραλάβουμε από τον κ. Αραμπατζή και την βιομηχανία τροφίμων «Ελληνική Ζύμη», τρεις κάψουλες μεταφοράς ασθενών και 20 000 χειρουργικές μάσκες. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται προμήθεια κάψουλας ασθενών σε δημόσιο νοσοκομείο και οι συγκεκριμένες θα τοποθετηθούν στην Α ΜΕΘ (ΜΕΘ Αναφοράς), στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και στην Κλινική Ειδικής Νοσηλείας COVID 19 (Πνευμονολογική Κλινική ΕΣΥ). Για την ευγενή του πρόθεση να συνδράμει με την προσφορά αυτή, τον ευχαριστούμε θερμά».

Αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες χορηγίες προς το Νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This