Σάββατο 19/6/2021

Συχνές ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν στην αγορά στρώματος

Ο καλός ύπνος είναι αναντικατάστατος! Οτιδήποτε σας βοηθάει να κοιμάστε καλύτερα πρέπει να το κυνηγάτε. Ποιο είναι το πρώτο στοιχείο που θα σας βοηθήσει να το πετύχετε; Η επιλογή του σωστού για το σώμα σας στρώμα φυσικά. Από την έλλειψη ύπνου μπορεί να προκληθούν πολλά προβλήματα μερικά εξ αυτών και τα σκελετικά, ειδικά όταν υπάρχει προδιάθεση. Για να πάρετε τη σωστή απόφαση για το στρώμα σας, καλό είναι να επιλέγετε από την μεγάλη ποικιλία που υπάρχει διαθέσιμη στην αγορά. Η Market Strom μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό, με τους εκατοντάδες κωδικούς που σας προσφέρει μέσα από το e-shop της.

Πότε πρέπει να προβείτε στην αλλαγή του στρώματός σας;

Το πολύ δέκα χρόνια μπορείτε να κρατήσετε ένα στρώμα. Στη διάρκεια των χρόνων φυσικά παίζει ρόλο και η χρήση που κάνετε. Αν το έχετε στο εξοχικό για παράδειγμα μπορεί να μείνει και περισσότερα χρόνια.

Αν είστε στην περίοδο εκείνη που επιλέγετε το καινούργιο σας στρώμα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το ορθοπεδικό στρώμα sensor με 5 χρόνια εγγύηση με τα γνωστά ελατήρια Bonnel Springs. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Με ελατήρια ή χωρίς ελατήρια;

Τα στρώματα ύπνου με ελατήρια προσφέρουν καλύτερη υποστήριξη στην σπονδυλική στήλη, αποσυμπιέζοντας κιόλας το σώμα σας. Τα στρώματα χωρίς ελατήρια χωρίζονται στα στρώματα memory foam ή με latex. Το στρώμα χωρίς ελατήρια Eco Foam με 3 χρόνια εγγύηση που θα βρείτε στην μεγάλη ποικιλία Market Strom είναι μία οικονομική και συγχρόνως ποιοτική επιλογή.

Να πάρω και υπόστρωμα;

Τα υποστρώματα είναι πολύ σημαντικά για extra υποστήριξη, ενώ προσφέρουν στο στρώμα σας παραπάνω χρόνια ζωής. Δείτε εδώ, ένα από τα πιο μαλακά ανωστρώματα.

Βρείτε κρεβάτια με στρώμαυποστρώματα) υποστρώματα), σκέτα στρώματα ή υποστρώματα στην μεγάλη και επώνυμη ποικιλία, online! Κλικ στην Market Strom!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ