Παρασκευή 30/7/2021

Οργή και απόγνωση στους γονείς για τα κρούσματα σε δημοτικά σχολεία και την απουσία του ΕΟΔΥ

Τρία νέα κρούσματα σε δημοτικό σχολείο στην Αργυρούπολη και οι γονείς δεν ξέρουν τι να κάνουν!

Ανησυχητική έξαρση παρουσιάζουν τα κρούσματα του κορωνοϊού στα δημοτικά σχολεία της χώρας.

Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, εντοπίστηκαν τρία κρούσματα σε δημοτικό σχολείο στην Αργυρούπολη με τους γονείς να βρίσκονται σε απόγνωση. Αλλά και αισθήματα οργής αφού ουδείς από τον ΕΟΔΥ έχει εμφανιστεί, δεν γίνεται ιχνηλάτηση, οι γονείς δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Στη Σπάρτη είχαμε μία θετική περίπτωση εντοπίστηκε στο τμήμα Ε1 του 2ου δημοτικού σχολείου, με αποτέλεσμα να αναστείλει τη λειτουργία του ως τις 11 Φεβρουαρίου.

Στη Θεσσαλονίκη αγωνία επικρατεί στους γονείς των μαθητών του 9ου δημοτικού σχολείου Ευόσμου, μετά την επιβεβαίωση ότι μια μαθήτρια της τετάρτης τάξης βρέθηκε θετική στον ιό. Το κοριτσάκι, το οποίο παρουσίασε συμπτώματα, είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ στο σπίτι παραμένει για προληπτικούς λόγους και ο μεγαλύτερος αδελφός της που πηγαίνει στην έκτη τάξη, αν και βρέθηκε αρνητικός.

Ωστόσο, οι γονείς στο σύνολο των περιπτώσεων είναι «στα κάγκελα» καθώς ο ΕΟΔΥ Δεν προσπαθεί και ιχνηλατήσει τα κρούσματα, να ενημερώσει τις οικογένειές για το πως πρέπει να συμπεριφερθούν, τι πρέπει να κάνουν τα αδέρφια μαθητών που έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό και φοιτούν στα ίδια σχολεία, τι πρέπει να κάνουν οι γονείς.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ