Το “ΛΗΤΩ” στην μάχη κατά του COVID

Must Read

Χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα η συμφωνία με το Δημόσιο, το γνωστό μαιευτήριο Λητώ αφού τακτοποίησε τους ανθρώπους που περιέθαλπε, μετέτρεψε όλη τη λειτουργία του με ορατό τον κίνδυνο της αποκατάστασης της λειτουργίας του μετά το τέλος του Covid προκείμενου να ανταποκριθεί στο πανεθνικό κάλεσμα για την αντιμετώπισή της πανδημίας.

Οι ασθενείς COVID αντιμετωπίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό με επικεφαλής τον καθηγητή κύριο Γώγο σε ένα εξαιρετικό υγειονομικό περιβάλλον.

Η οποιαδήποτε προσπάθεια να παρουσιαστεί από μικρή μερίδα του τύπου ότι η συμβολή αυτή γίνεται για καθαρά κερδοσκοπικούς λόγους είναι ακριβώς απέναντί από την αλήθεια

Όταν μια ιδιωτική επιχείρηση συμβάλει στην πανεθνική προσπάθεια χωρίς οικονομικό όφελος από μας επιβραβεύεται τούτες τις ώρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This