Καλοκαιρινός οδηγός επιβίωσης για να είστε fit δίχως στερήσεις!

Must Read

Μερικές συμβουλές για να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς να πάρετε βάρος!
Ακολουθήστε τον «οδηγό επιβίωσης» για να επιστρέψετε με υγεία και χωρίς επιπλέον βάρος από τις διακοπές σας, χάρη στην υγιεινή καλοκαιρινή διατροφή!

  • Από τη Σοφία Τικταμπανίδη

1 Οταν οδηγείτε ενώ πεινάτε, τα φαστ φουντ μοιάζουν με επίγειο παράδεισο. Ομως, οι πιο υγιεινές επιλογές απέχουν μόλις λίγα λεπτά. Αναζητήστε ένα μίνι μάρκετ, όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα σνακ.

2 Επιλέξτε μια λιχουδιά στην οποία μπορείτε να ενδώσετε κάθε μέρα, όπως σοκολάτα με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από stevia. Για να μη νιώθετε συχνά πείνα ή λιγούρα για λιχουδιές, φροντίστε ένα τουλάχιστον γεύμα σας να είναι πράσινη σαλάτα με κινόα, ρύζι ή πλιγούρι, που περιέχει μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών ώστε ακόμα και με μικρές μερίδες να χορταίνετε.

3 Αλλάξτε τη νοοτροπία των διακοπών σας. Προσθέστε μια (διασκεδαστική) δραστηριότητα για κάψιμο θερμίδων στο πρόγραμμά σας, εκτός από το κολύμπι φυσικά.

4 Οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες έχουν οργανωμένο γυμναστήριο και γυμναστή. Δεν είναι κακή ιδέα!

5 Τρώγοντας ένα χορταστικό πρωινό, αποφεύγετε τους πειρασμούς αργότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αρχίστε τη μέρα σας με νιφάδες βρόμης.

6 Κάνε έρευνα αγοράς αναφορικά με τον προορισμό που έχετε επιλέξει. Στο διαδίκτυο θα βρείτε ιστοσελίδες με κριτικές εστιατορίων ανάλογα με την κουζίνα τους και λεπτομέρειες για το μενού τους. Προγραμματίστε τι θα φάτε προτού φτάσετε στο εστιατόριο ώστε να έχετε πάντα την ευχέρεια να διαλέξετε μεταξύ υγιεινών επιλογών.

7 Κλείστε δωμάτιο με ψυγείο ή ακόμη καλύτερα με κουζίνα! Συνήθως δεν κοστίζει περισσότερο από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και γλιτώνετε χρήματα αγοράζοντας τα τρόφιμα που χρειάζεστε αντί να πληρώσετε στα εστιατόρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This