Ρινοπλαστική και Ωτοπλαστική με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής

Must Read

Κάθε ατέλεια είναι όμορφη και δημιουργεί τη δική μας ξεχωριστή ταυτότητα. Το στοιχείο που μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους.

Παρόλα αυτά μπορούμε να διορθώσουμε ό,τι δε μας αρέσει πάνω μας βοηθώντας ταυτόχρονα την υγεία μας και κάνοντας πιο ποιοτική την καθημερινότητά μας.

Πλαστική μύτης και διόρθωση στραβού διαφράγματος;

Στην κορυφή της κατάταξης όσον αφορά τις πιο περιζήτητες πλαστικές αποτελεί η ρινοπλαστική.

Επιλέγοντας ένα εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό μπορείτε να αποκτήσετε μια αρμονική εικόνα στο πρόσωπό σας εφόσον επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πλαστική μύτης. Μια τέτοια επιλογή δεν είναι ευεργετική μόνο για την πιο αρμονική μας εμφάνιση ή την ψυχολογία μας αλλά και ταυτόχρονα βοηθά και την υγεία μας.

Πολύς κόσμος υποφέρει από σκολίωση του διαφράγματος και αυτό επηρεάζει την ποιότητα της ζωής. Η δυσκολία στην αναπνοή οδηγεί πολλές φορές τον ασθενή να αναπνέει από το στόμα. Ο ασθενής παρουσιάζει ρινική συμφόρηση, συνεχή κόπωση, επεισόδια άπνοιας την ώρα του ροχαλίζει, έχει ξηρό βήχα αλλά και πονοκεφάλους. Διορθώνοντας το στραβό διάφραγμα, η σωστή λειτουργία της αναπνοής του αποκαθίσταται και όλα τα παραπάνω σταματούν να τον ταλαιπωρούν. Έτσι, βελτιώνοντας το στραβό διάφραγμα, μπορεί, εφόσον το επιθυμεί, να διορθώσει και το σχήμα της μύτης του με τη ρινοπλαστική – πλαστική μύτης.

Πρόκειται για μια προσωπική επιλογή. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να κάνετε έναν έλεγχο αν αναγνωρίζετε κάποια από τα παραπάνω συμπτώματα καθώς μια τέτοια διορθωτική κίνηση μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου και γενικότερα της καθημερινότητάς σας αλλάζοντας ταυτόχρονα την ψυχολογία σας αν διορθώσετε και το σχήμα της μύτης σας εφόσον το επιθυμείτε.

Χτίζοντας δυνατή αυτοπεποίθηση για το μέλλον

Μια άλλη, επίσης δημοφιλής επιλογή, αποτελεί η ωτοπλαστική. Σε πολλές περιπτώσεις τα αυτιά μπορεί να μη συμπληρώνουν αρμονικά το πρόσωπο. Ειδικά όταν ένα παιδί βρίσκεται σε τρυφερή ηλικία , τα σχόλια από συμμαθητές, τα οποία αφορούν αυτό το σημείο του προσώπου του, μπορεί να βλάψουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή του. Τα καλά νέα είναι πως μια τέτοια επέμβαση μπορεί να γίνει από την ηλικία των 5 ετών καθώς μέχρι τότε έχει ολοκληρωθεί σχεδόν η διαμόρφωση του πτερυγίου και όποια επέμβαση μπορεί να έχει μόνιμα αποτελέσματα.

Τις πρώτες μία-δύο μέρες εφαρμόζεται επίδεσμος. Αφού αφαιρεθεί, οι ασθενείς φορούν ειδική κορδέλα για μία εβδομάδα ενώ για ακόμα μήνα, την τοποθετούν μόνο στον ύπνο. Καλό είναι, μετά την ωτοπλαστική, να μην πραγματοποιείται έντονη σωματική δραστηριότητα για τις πρώτες τρεις εβδομάδες.

Ο ιατρός Δημήτρης Λουλούδης M.D, ENT έχει πραγματοποιήσει στα 24 χρόνια της πορείας του πάνω από 2.000 επεμβάσεις με απόλυτη επιτυχία και πάντα με γνώμονα την επιθυμία και την ψυχοσύνθεση του ασθενούς. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις χρήσιμες πληροφορίες που συμπεριλάβαμε στο άρθρο.

Ιστοσελίδα: drlouloudis.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This