ΕΙΝΑΠ: Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση κρουσμάτων – Πάρτε μέτρα

Καλεί το υπουργείο να λάβει μέτρα

Must Read

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών και Πειραιώς ΕΙΝΑΠ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η ΕΙΝΑΠ καλεί το υπουργείο Υγείας, έστω και την τελευταία στιγμή, να λάβει μέτρα στελέχωσης των νοσοκομείων, ενώ το ΔΣ με σχετική ανακοίνωση ζητά από τους πολίτες «να εντείνουν τα μέτρα αυτοπροστασίας». 

Η ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ

«Παρατηρώντας την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων Covid 19 στην κοινότητα και τον αυξανόμενο αριθμό νοσηλειών, καλεί τους πολίτες να εντείνουν τα μέτρα αυτοπροστασίας (μάσκες και εμβολιασμός) και καλεί παράλληλα το υπουργείο Υγείας, έστω και την τελευταία στιγμή, να λάβει μέτρα στελέχωσης των νοσοκομείων».

Παγώνη: Σημασία έχει να μην αυξηθούν οι «σκληροί» δείκτες

Την εκτίναξη της θετικότητας στα κρούσματα ασθενών που νοσούν από κορονοϊό σχολίασε στην ΕΡΤ τις προηγούμενες ημέρες, η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη λέγοντας ότι είναι κάτι αναμενόμενο, αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να μην αποτυπωθεί στους σκληρούς δείκτες της πανδημίας.

«Τα κρούσματα έχουν ανέβει. Είναι αναμενόμενο. Κινητικότητα υπάρχει, τουρισμός υπάρχει. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην έχουμε αύξηση βιοδεικτών, των θανάτων και των διασωληνωμένων» δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This