Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Τελευταίες εξελίξεις στη μαστογραφία στο Βαλκανικό Συνέδριο Ακτινολόγων στο Ηράκλειο

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μήνας για την προστασία κατά του καρκίνου του μαστού έχει ανακηρυχθεί ο Οκτώβριος. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται το 17ο Βαλκανικό Συνέδριο Ακτινολόγων από 17 – 19 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης και στο οποίο θα συναντηθούν επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο.

Το βάρος δίνεται την τελευταία μέρα του συνεδρίου, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, όπου οι ακτινολόγοι και ιδιαιτέρως αυτοί που ασχολούνται με τη μαστογραφία θα μυηθούν στις πλέον πρόσφατες καινοτομίες για τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού (BestpracticesinBreastCancerDetection) χειριζόμενοι οι ίδιοι τους καινοτόμους ψηφιακούς μαστογράφους της κορυφαίας αμερικάνικης εταιρείας HOLOGIC.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στον προληπτικό έλεγχο, στην διάγνωση και τις νέες προοπτικές ως προς τον εξατομικευμένο έλεγχο σύμφωνα και με την πυκνότητα των μαστών. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν οι νέες τεχνολογίες και πρακτικές σχετικά με την επεμβατική, αλλά και την χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ