Τετάρτη 23/6/2021

Τελευταίες εξελίξεις στη μαστογραφία στο Βαλκανικό Συνέδριο Ακτινολόγων στο Ηράκλειο

Μήνας για την προστασία κατά του καρκίνου του μαστού έχει ανακηρυχθεί ο Οκτώβριος. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται το 17ο Βαλκανικό Συνέδριο Ακτινολόγων από 17 – 19 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης και στο οποίο θα συναντηθούν επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο.

Το βάρος δίνεται την τελευταία μέρα του συνεδρίου, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, όπου οι ακτινολόγοι και ιδιαιτέρως αυτοί που ασχολούνται με τη μαστογραφία θα μυηθούν στις πλέον πρόσφατες καινοτομίες για τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού (BestpracticesinBreastCancerDetection) χειριζόμενοι οι ίδιοι τους καινοτόμους ψηφιακούς μαστογράφους της κορυφαίας αμερικάνικης εταιρείας HOLOGIC.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις στον προληπτικό έλεγχο, στην διάγνωση και τις νέες προοπτικές ως προς τον εξατομικευμένο έλεγχο σύμφωνα και με την πυκνότητα των μαστών. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν οι νέες τεχνολογίες και πρακτικές σχετικά με την επεμβατική, αλλά και την χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ