Ιατρική ανακάλυψη χάρη σε αράχνες

Must Read

Κοντά στην ανακάλυψη του μυστικού που κρύβουν οι «θαλάσσιες αράχνες» και θα επιτρέπει στο μέλλον ακόμα και την αναγέννηση κομμένων άκρων σε ανθρώπους που έχουν ακρωτηριαστεί βρίσκονται οι επιστήμονες.

Για πρώτη φορά ανακάλυψαν ότι τα παντόποδα ή πυκνογονίδες μπορούν να αναγεννήσουν μέρος του σώματός τους, όχι μόνον άκρα.

Για τους σκοπούς της μελέτης οι επιστήμονες του πανεπιστημίου Χούμπολτ του Βερολίνου αφαίρεσαν διαφορετικά άκρα και ουραία τμήματα 23 νεαρών και ενήλικων παντόποδων.

Παρατηρήθηκε ότι τα νεότερα σε ηλικία παρουσίασαν «πλήρη ή σχεδόν πλήρη» αναγέννηση των αφαιρεμένων τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων μυών και γεννητικών οργάνων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This