H κακή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετείχαν σε έρευνα στη Βρετανία ένιωσε το μεγαλύτερο στρες στις 07.23

Must Read

Την ακριβή ώρα της ημέρας που το στρες χτυπάει «κόκκινο» αποκαλύπτει νέα έρευνα, η οποία επιπρόσθετα εντόπισε τα πέντε γεγονότα που μπορεί να μας στρεσάρουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Το ρολόι έδειχνε ακριβώς 7.23 το πρωί, όταν ένιωσε το μεγαλύτερο στρες η συντριπτική πλειοψηφία των 2.000 ενηλίκων στη Βρετανία που συμμετείχαν στην έρευνα της Rescue Remedy, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Οπως εξηγούν οι συντάκτες της έρευνας, ο λόγος ήταν ότι εκείνη την ώρα οι περισσότεροι τρέχουν να προλάβουν να προετοιμαστούν για τη δουλειά, αλλά και να ετοιμάσουν τα παιδιά τους για το σχολείο. Καλούνται να κάνουν πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο, σε σημείο που φτάνουν να έχουν ακόμη και πέντε διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα στο μυαλό τους.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας κάθε ενήλικος έρχεται αντιμέτωπος με τρεις στρεσογόνες καταστάσεις κατά μέσο όρο. Αυτό ισχύει και για τα δύο φύλα, με τη διαφορά ότι στις γυναίκες συμβαίνουν περίπου μια ώρα νωρίτερα απ’ ό,τι τους άνδρες. Από τις καταστάσεις που μπορεί να στρεσάρουν περισσότερο έναν ενήλικο η πιο συνηθισμένη είναι το μποτιλιάρισμα στους δρόμους. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το να ρίξει κάτι πάνω στα ρούχα του και να τα λερώσει, ενώ ακολουθούν το να σπάσει κατά λάθος ένα αντικείμενο, να ξυπνήσει αργά και να ρίξει κάποιο χρωματιστό υγρό στο χαλί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This