Ειδικός συμβουλεύει τους άνδρες: Πώς θα κάνετε το σεξ να κρατάει περισσότερο

Must Read

Τα «γρήγορα πιστόλια» στο κρεβάτι σπεύδει να βοηθήσει Βρετανίδα ειδικός, δίνοντας επτά πρακτικές συμβουλές, ώστε να γίνουν… ντούρασελ και να κάνουν το σεξ να κρατάει περισσότερο.

Το πρώτο που συστήνει η επικεφαλής της υπηρεσίας διαγνωστικών εξετάσεων σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων iPlaySafe Χόουπ Φλιν είναι, σύμφωνα με την εφημεριδα «The Sun», να αυτοϊκανοποιηθεί πριν από το σεξ. Επικαλείται, δε, τη σύσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας για δύο αυνανισμούς μία με δύο ώρες πριν από την ερωτική συνεύρεση.

Συμβουλεύει, επίσης, τον άνδρα που έχει την τάση να ολοκληρώνει γρήγορα στο σεξ να εξασκηθεί στο σπίτι πώς να καθυστερεί την εκσπερμάτωση. Ενα κόλπο είναι να διακόπτει την αυτοϊκανοποίηση όταν πλησιάζει στην κορύφωση και να αρχίζει πάλι έπειτα από λίγο.

Οταν το ζευγάρι πέσει στο κρεβάτι, η ειδικός προτείνει στον άνδρα να κάνει μεγαλύτερης διάρκειας προκαταρκτικά, ικανοποιώντας τη σύντροφό του και με τη βοήθεια sex toys. Συστήνει, δε, το «dirty talk», καθώς με το να λέει στο ταίρι του τι ακριβώς θέλει να της κάνει θα ανεβάσει κατακόρυφα τη λίμπιντο και θα κερδίσει χρόνο.

Κατά τη φάση της διείσδυσης, όπως είπε η Φλιν, υπάρχουν ειδικές κρέμες για το πέος οι οποίες καθυστερούν την εκσπερμάτωση. Χρήσιμο είναι ο άνδρας να κάνει μικρά διαλείμματα από τη διείσδυση, ώστε να μην εκσπερματώσει αμέσως. Κατά τα διαλείμματα η ειδικός προτείνει στον άνδρα να «ασχολείται» με τη γυναίκα, μεταξύ άλλων, κάνοντάς της σέξι μασάζ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This