Ηλεκτρονικά τα ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις

Δείτε πώς θα γίνεται η ηλεκτρονική κράτηση ραντεβού

Must Read

Μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα μπαίνει σε λειτουργία, παρέχοντας τη δυνατότητα στους πολίτες να κάνουν ηλεκτρονικά την κράτηση του ραντεβού τους για να πραγματοποιήσουν αιματολογικές εξετάσεις σε ημερομηνία και δομή που τους εξυπηρετεί.

Μάλιστα, ενημερώνονται ηλεκτρονικά για την επιτυχία της κράτησης, με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία ήρθε να προστεθεί στον προγραμματισμό ιατρικών συνεδριών και εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, το οποίο σχεδιάζεται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας, η εν λόγω πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης ραντεβού που αφορά αιματολογικές εξετάσεις, εκτός από τον προγραμματισμό ιατρικών συνεδριών.

Ειδικότερα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα finddoctors.gov.gr, να πραγματοποιήσουν είσοδο κάνοντας χρήση των κωδικών τους στο TAXISnet και στη συνέχεια να συμπληρώσουν τον ΑΜΚΑ τους. Έτσι τους επιτρέπεται η πρόσβαση στην πλατφόρμα και τότε μπορούν να προχωρήσουν στην επιλογή «Νέο ραντεβού για εξετάσεις».

Με τον τρόπο αυτό δύναται να αναζητήσουν το επιθυμητό ραντεβού με βάση την ημερομηνία και τον νομό στον οποίο κατοικούν. Μάλιστα, έχουν την επιλογή να αναζητήσουν τη δομή στην οποία θα πραγματοποιήσουν το ραντεβού τους, σε ώρα και μέρα που τους εξυπηρετεί.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, με την επιτυχή δέσμευση του ραντεβού τους και εφόσον έχουν ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις τους, οι πολίτες στη συνέχεια λαμβάνουν ένα sms στο κινητό τους τηλέφωνο ή ένα e-mail με όλες τις λεπτομέρειες του ραντεβού, ώστε να μη χάσουν τα στοιχεία.

Τέλος, μέσα από τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακυρώσουν το ραντεβού τους, να διαχειριστούν τις ειδοποιήσεις τους αλλά και να δουν τη λίστα με όλα τα ραντεβού που πραγματοποιούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This