Το μυστικό των διατροφολόγων για τα μακαρόνια

Must Read

Ένα χρήσιμο μυστικό αποκαλύπτουν οι διατροφολόγοι σχετικά με ένα αγαπημένο φαγητό, τα μακαρόνια, και πώς αυτά μπορεί να μην είναι επικίνδυνα για τους διαβητικούς.

Οι άνθρωποι, λοιπόν, που πρέπει να προσέχουν το σάκχαρό τους και θέλουν να φάνε μακαρόνια πρέπει να τα μαγειρεύουν από την προηγούμενη ημέρα, καθώς και την επόμενη ημέρα μπορούν να τα καταναλώσουν, ακόμα και ξαναζεσταμένα.

Αυτή η διαδικασία μετατρέπει το απλό άμυλο σε ανθεκτικό άμυλο, μία ίνα για το έντερο που μπορεί να επιφέρει ισορροπία στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.

Όταν τα ζυμαρικά κρυώνουν και ξαναζεσταίνονται πριν το γεύμα περιέχουν περισσότερο ανθεκτικό άμυλο, το οποίο δεν διασπάται και ουσιαστικά γίνεται ίνα. Μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρηθεί ένα υγιές βάρος και μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν τον διαβήτη τύπου 2 ή να μειώσουν τον κίνδυνο ανάπτυξής του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This