Εμπρηστής επειδή του άρεσε να ακούει τις σειρήνες, ο φερόμενος ως δολοφόνος της βιολόγου

Must Read

Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της Suzanne Eaton έρχονται στο φως με το πέρασμα των ημερών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν βεβαιωθεί για την ενοχή του 27χρονου δράστη, καθώς τον είχε «προδώσει» το ίδιο του το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 27χρονος, αρχικά, αρνιόταν ότι είχε περάσει από την περιοχή πρόσφατα και ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εξέτασαν το αυτοκίνητό του, το οποίο, ενώ εξωτερικά ήταν πάρα πολύ βρώμικο, είχε ένα πορτ μπαγκάζ πεντακάθαρο, πρόσφατα πλυμένο και ανέδιδε πολύ δυνατή μυρωδιά χλωρίνης! Έτσι, οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν.

Παράλληλα, όπως προκύπτει από την έρευνα, ο δράστης μετά τη δολοφονία πήγε τα ματωμένα ρούχα του σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και τα έπλυνε. Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, όμως, προέκυψε ότι στο παπούτσι του υπήρχε αίμα της άτυχης Suzanne Eaton.

Του άρεσε να ακούει τις σειρήνες

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου έναν χρόνο ο 27χρονος είχε συλληφθεί για πρώτη φορά στη ζωή του, κατηγορούμενος για εμπρησμό. Ο δράστης είχε προσαχθεί μετά από καταγγελίες περιοίκων, που τον είδαν να βάζει φωτιά σε περιοχή κοντά στο σπίτι του. Ο δράστης παραδέχτηκε την ενοχή του και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι του άρεσε πολύ να ακούει τον ήχο από τις σειρήνες των οχημάτων της Πυροσβεστική.

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται να προστεθούν στις τρεις καταγγελίες από γυναίκες που θυμίζουν έντονα την φονική επίθεση στη Suzanne Eaton. Μάλιστα η μια γυναίκα έχει ήδη αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του 27χρονου.

Να θυμίσουμε ότι μέσα στη μέρα δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής διάταξης τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δράστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This