Επέστρεψαν 5.500.000 ευρώ στο Ασφαλιστικό Ταμείο των Αστυνομικών!

Must Read

Λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα των Αστυνομικών  που ανήκαν στην πάλαι ποτέ Χωροφυλακή έδωσε με παρέμβασή του ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της «Η Ένωση Αστυνομικών Αθηνών», η παρέμβαση του νέου Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. ΒΡΟΥΤΣΗ Γιάννη για την άμεση ανταπόκριση και υπογραφή του στο αίτημα του Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. για την τροποποίηση του προϋπολογισμού τρέχοντος έτους κατά 5.500.000 €, έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα που η προηγούμενη ηγεσία το είχε αφήσει στον αέρα. Το ζήτημα αφορούσε την κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων του Ασφαλιστικού Ταμείου για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών των τελευταίων πέντε ετών, εκατοντάδων συναδέλφων μας ασφαλισμένων στο Ταμείο Πρώην Χωροφυλακής.

Οπως τονίζεται στην ανμακοίνωση: «Η Ένωσή μας καίτοι δεν πήρε ποτέ θέση υπέρ ή κατά της διαγραφής των ασφαλισμένων που τηρούσαν τις προϋποθέσεις από το Πρώην Τ.Π.Δ.Υ., ήταν και είναι πάντα δίπλα σε όσους επέλεξαν την αποχώρησή τους, με συναντήσεις και παρεμβάσεις όπου χρειάστηκε, προκειμένου να κυλήσει ομαλά η χρονοβόρα διαδικασία και να επιστραφούν τα χρήματα στους δικαιούχους συναδέλφους μας.

Για αυτό το λόγο με το υπ’ αριθ. 034 από 24-04-2019 έγγραφό μας προς την Π.Ο.ΑΣ.Υ., είχαμε στηλιτεύσει τη μεγάλη και ακατανόητη καθυστέρηση στην τυπική έγκριση της τροποποίησης του πλεονασματικού σημειωτέον, προϋπολογισμού του Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. από την κυρία ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ Έφη, η όποια παρά την τότε ενημέρωσή της από την Ομοσπονδία μας, δεν υπέγραψε ποτέ μέχρι και την αποχώρησή της από το Υπουργείο Εργασίας, αφήνοντας τους δικαιούχους χαμηλόμισθους συναδέλφους μας να αγωνιούν για τα δικά τους χρήματα, στα όποια προσέβλεπαν επί μήνες για να καλύψουν τις αυξημένες υποχρεώσεις τους. Κάτι που πραγματοποίησε ο νέος Υπουργός Εργασίας μέσα σε λίγες μόλις ημέρες από την σχετική ενημέρωσή του.

Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, ο άνθρωπος κάνει τη θέση και όχι η θέση τον άνθρωπο και ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την καταλυτική συμβολή του Υπουργού κ. ΒΡΟΥΤΣΗ Γιάννη στην άμεση επίλυση του ζητήματος που ταλάνιζε για αρκετούς μήνες, μεγάλο αριθμό αστυνομικών – μελών της Ένωσής μας.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας
ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης ΧΥΤΑΣ Κωνσταντίνος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This