«Υπάλληλος της ΔΕΗ» και «αστυνομικός» ξάφρισαν δυο ηλικιωμένες

Must Read

Παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις της αστυνομίας, θύματα απάτης έπεσαν δύο ηλικιωμένες στον Πύργο και στο Αιτωλικό, όταν άγνωστοι κατάφεραν να τους αποσπάσουν συνολικά περίπου 15.000 ευρώ!

Στην πρώτη περίπτωση, άγνωστος παρουσιάστηκε στο σπίτι μίας 95χρονης στον Πύργο, προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, και ζήτησε να κάνει έλεγχο. Εν συνεχεία, μπήκε σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και κατόπιν έφυγε. Λίγη ώρα μετά, η 95χρονη διαπίστωσε ότι ο άγνωστος άνδρας, φεύγοντας από το σπίτι, είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 9.800 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, άγνωστο άτομο, επικοινώνησε τηλεφωνικά με μία 72χρονη στο Αιτωλικό, προσποιούμενος τον αστυνομικό. Στη συνέχεια, με το πρόσχημα ότι η εγγονή της έχει προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα, της ζήτησε χρηματικό ποσό, ώστε να μην έχει νομικές συνέπειες. Τελικά, ο άγνωστος έπεισε την ηλικιωμένη να βάλει σε μία σακούλα το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και να τα αφήσει ακριβώς έξω από το σπίτι. Αμέσως μετά πλησίασε το σπίτι της ηλικιωμένης μία άγνωστη γυναίκα, η οποία πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This